Cigirol alkholra?

Figyelt kérdés
15 éves fiu vagyok, anyum 3 hete tudja hogy cigizem, de nagyon nem tetszik neki, sot.. nagyon nem szeretne ha csinalnam, és voltaképpen én sem, unom már, de talan kicsit rászoktam most. Nagyon felidegeli magat azon hogyha cigi szag van. Azon gondolkodom mi lenne ha megmondanam neki, hogy ráhagyom cigit, de hétvégente amikor mennek bevásárolni hozzon nekem egy kis piat? Mondjuk 2dl-s vodkat, vagy hasonlot? Szerintetek milyen otlet? Engedne..?

2017. máj. 16. 15:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Jaaaj de nagy fiú itt vki :D menjél és igyál kólát, az is szétcsesz
2017. máj. 16. 15:40
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Ennek a kérdésnek mi értelme? Kamu, vagy white trash közeg, áh, nem mindegy mi lesz...
2017. máj. 16. 15:43
 3/22 anonim válasza:
77%

Szerintem orvos szakértőt, aki a súlyos fiatal esetekkel foglalkozik. Esetleg javaslok egy három hetes elvonókúrát, szerintem a szüleidnek is tetszene az ötlet. Mindenesetre az alkohol öl butít es nyomorba dönt, valamint savakkal aldehideket képez, ami súlyosan káros az egészségedre. A dohányzás amellett hogy büdös, a fogaid is besargulnak és majd egy csajnak se fog bejönni, majd egyedül halsz meg nyolc macskával.

Remélem tudtam segíteni. :)

2017. máj. 16. 15:44
 4/22 anonim ***** válasza:
25%
"majd egyedül halsz meg nyolc macskával" Ahh, bárcsak.
2017. máj. 16. 15:46
 5/22 anonim ***** válasza:
19%
Elég sokat ittam magamhoz képest mostanában, de 2 pohár bornál többet meginni teljesen felesleges. Egyébként simán várhatsz az ivással is még 2-3 évet. 17/L
2017. máj. 16. 15:48
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
Hozná a dekás cuccokat fazsa lenne zsír tesó dujgad is.
2017. máj. 16. 15:50
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Milyen ötlet? Milyen ötlet, hogy egy 15 éves kisfiú a mami pénzéből cigizget, majd amikor ez az anyukájának (okkal) nem tetszik, akkor inkább a mami pénzén piálna? De még ezt is a gyakorin kérdezi meg?

Hülyegyerek.

2017. máj. 16. 16:01
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha erre is haragudna , akkor mi lenne a következő kérésed? LSD, heroin?
2017. máj. 16. 16:05
 9/22 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem inkább krokodilt kérjél a cigi helyett.
2017. máj. 16. 16:24
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
:D napi troll
2017. máj. 16. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!