Van olyan akit gyerek/tini korában fegyelmezés, nevelés okán/ürügyén elfeneltek?
Mi volt az oka, miért kaptatok büntetést?
elfogadtádok jogosnak éreztétek?
Hogyan kaptatok ki?
Volt kihatással a későbbi életetekre, illetve ha most kaptatok ki, szerintetek lesz kihatással?
Nem vittem tesicuccot mert utáltam. Lehetett választani órai munka elégtelen +igazolatlan óra, vagy tanítás után a szertárba, nadrág le és a tanárnő pálcával jól elfenekelt. Nagyon fájt, de még mindig elvisehetőbb volt mint az egész estés lelki fröccs. Eszméletlenül gyönyörű volt a tanárnő, élveztem is ahogy foglalkozik velem, párszor direkt nem vittem felszerelést, hogy délután kikapjak, már alig vártam. Akkor volt betyárbecsület, ma biztos menne ki mindenhova a verésvképe, meg újságcímlapokra a sztori.
Elég mély nyomot hagyott bennem, egy-másfél havonta most is "otthonhagyom a cuccot", a büntit már a Tanárnő lakásán kapom, teljesen levetkőzve, sokkal keményebben mint anni. Remekül megadja a lelki egyensúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!