Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam durván bánik a lányokka...

A fiam durván bánik a lányokkal? 43/f

Figyelt kérdés
Ma délután mentem a boltba, és azt vettem észre hogy a fiam csinókolózik egy lánnyal. De nem olyan kis finoman hanem mint egy állat. A lányt odafogta a falhoz felemete a lábát. Szerintetek szóljak a fiamnak? 17 éves. A lányról semmit nem tudok, nem is említette hogy van barátnője.
2017. máj. 11. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Amugy meg te vagy az apja, ha ugy erzed, ugy latod, hogy a fiad helyteleneul viselkedik egy helyzetben, akkor ne ide gyere tanacsot kerni, hanem viselkedj ferfikent, kapd el a grabancat es fegyelmezd, figyelmeztesd. De szerintem mar errol lekestel, nem voltal te apja eddig sem, semmire nem sikerult megtanitanod az elmult 17 evben.
2017. máj. 11. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

????

A kérdés leírása szerint a srác nem tett a világon semmi rosszat.

2017. máj. 11. 23:04
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Nem hat, csak majdnem megkurt egy lanyt a nyilt utcan. Ha a srac ennyire nem tudja magat kontrollalni az utcan, akkor szerinted hogy viselkedhet egy zart buliban? "mint egy allat, a lanyt odafogta a falhoz felemelte a labat". Az utcan! Mondjuk a lany apja es anyja sem lehet szulokent a topon.
2017. máj. 11. 23:15
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy elnézem, nem egy apácakolostor volt a téma színhelye...

Utolsó, te soha sem tettél ilyesmit? Bánhatod...

2017. máj. 11. 23:26
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Nincs ebben semmilyen durvaság. Az egyetlen probléma talán, hogy nyilvánosan csinálta, ami végül is nem feltétlenül probléma, csak a legtöbb ember szerint ízléstelen. Én pl, nem igazán tűröm, ha nyilvánosan szinte már-már megdugják egymást a párok, függetlenül kortól, és nemtől. Nem azért mert prűd vagyok, csak számomra furcsa a kontextus, hogy megyek az utcán és hirtelen ezt látom. :D
2017. máj. 12. 00:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány nem tiltakozott akkor nincs semmi ebben, főleg 17 éves. Mondjuk nyílt utcán, de ha eldugottabb utcarész, akkor meg izgalmas. Hát gondolom azért nem említette, hogy van barátnője, mert nem a barátnője. 17 évesen amúgy sem mesélnek el mindent. Azt gondolom úgy sem hitted, hogy szűz fiú még. És te is voltál fiatal, gondolom a pároddal csináltad szabadban és elkapod a párod durvábban te is pl. zuhany alatt vagy felpakolod az asztalra, konyhapultra stb. vagy volt ilyen. Ne szólj neki semmit. Ne felejtsük el, hogy voltunk fiatalok, bár a mi korunkban sem áll meg a szex és jó néha a szabadban, extrém helyeken, persze nem a főtucán fényes nappal :) 40N
2017. máj. 12. 07:57
 17/19 anonim ***** válasza:
92%

Húha, tudod, mennyire élvezem, mikor a barátom a falnak nyom és felfal?

Pillanatok alatt felizgulok tőle.

Ráadásul ő az ágyban is ilyen, vad, harapdáló-lefogós, de közben figyel rá, hogy ne okozzon fájdalmat.

Ezerszer jobb az ilyen szenvedélyes szeretkezés és csókolózás, mint a lagymatag semmi.

28n, 33 ffi

2017. máj. 12. 09:15
 18/19 anonim ***** válasza:
35%
21 vagyok, ismerkednék a fiaddal, voltam egy ilyen koru thai boxolo kiedzett sraccal, nagyon jol csokolt ;)
2017. jún. 2. 22:27
 19/19 Bobi69 ***** válasza:
18, szerinted más nem tud lábat feltéve csikolozni egy csajjal? Csak nem nagyon illik ezt az útcán... Most tényleg egy 17 éves fiutól vagy nedves?
2017. okt. 22. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!