C-vitamin 500 mg kérdése:

Hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés
Elkezdtem gondolkodni pár hónapja, és néhány jel arra mutatott hogy apám bi/meleg. ma itthon voltam mert beteg vagyok, feltörtem a gépét egy programmal (win xp levédve jelszóval) és beigazolódott amitől féltem :C Tényleg meleg/bi, fent van olyan társkeresőkön is... Hogy mondjam neki el hogy tudom?? 18-án megyek pszichológushoz, vele is akarok erről beszélni, na meg őt köti a titoktartás... Segítsetek, hogy közöljem? 13 éves vagyok, fiú...

2017. máj. 11. 17:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%
Vagy kamu palánta.
2017. máj. 11. 19:21
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ, többet NEM nézek a kérdésre, fölösleges írni. Privátban mindenkinek válaszolok. Köszi...
2017. máj. 11. 19:21
 23/29 A kérdező kommentje:
Nincsenek titkaim elötte...
2017. máj. 11. 19:23
 24/29 anonim válasza:
90%

Azért az ronga ha faterod szexuális élete után kutakodsz... Vagy ez csak nekem gusztustalan? o.O

Mi közöd faterod vagy igazából akárkinek a szexuális életéhez? :D

Rohadtul nem a te dolgod és ugyanúgy az apád marad és semmi sem változik amiatt, mert te turkálsz a gépébe... Szerintem ha neki vagy akárkinek szóba hozod akkor utána ásd is el magad, mert féreg tett lenne (annál is nagyobb, hogy eleve te kutakodtál utána.. a saját fia..) Valószínűleg összetörnéd/eltaszítanád magadtól vagy ezek után megtagadná magától azt aki valójában... A TE hülyeséged miatt.. :)

2017. máj. 11. 20:08
 25/29 anonim ***** válasza:
84%
Ja-most még nincs titkod előtte..de majd két-három év és csajozni kezdesz..gondolom életed álmod hogy az apád nyomozzon utánad igaz?
2017. máj. 11. 20:24
 26/29 anonim ***** válasza:
81%
Nyilvan azert volt levedve hogy ne ferhess hozza, te meg feltorod?.. Azigen.
2017. máj. 11. 22:06
 27/29 anonim ***** válasza:
75%

én megértem hogy megdöbbentél,kiakadtál stb,-viszont:

nyilván neked azért nem beszél erről apukád mert neki is kellemetlen erről beszélnie VELED.

2017. máj. 12. 10:56
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne közüld, ugyanis addig nem a te dolgod amíg apád haza nem visz gy pasast. Akkor is csak max abban kell döntened, hogy el tudod- e fogadni ha férfi a partnere. Ha nem, meg lehet fontolni hogy anyukáddal élj. Egyébként nem rá tartozik édesapád szexuális élete.

Őszintén: nem értem mitől kell ebben félni. A biszexek sem esznek embert. Melóznak, fizetik a számláikat, élik az életüket. Attól hogy biszex valaki, még nem fog kisfiúkra rámászni...

2017. máj. 12. 13:35
 29/29 anonim válasza:

Nem èrtem hogy megy ide kulcsszónak a GTA. De ha mèg mindig tart a baj akkor ne szólj apádnak de ezt már irták. 13 vagy ne azzal foglalkozz, hogy apád meleg hanem azzal, hogy a tanulmányi eredmènyeid meghaladják a jót (4)! 7. Osztály nem könnyü ezèrt èv vègèig javics ne azzal foglkozz hogy apád kètèltű de ha nagyon megakarod mondani mèg ez a legtisztább:

-Apa, bi vagy? Ha erre igent válaszol mit tudsz tenni csak rosszabbul èreznèd magad. Ha nem akkor meg lelkiismereted szólal meg. Meg mièrt törted fel ami apád gèpèn van az a magánèlete. Szóval ennyi lett volna!

Bonjour!

2017. máj. 21. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!