Hogy közöljem vele?
Azért az ronga ha faterod szexuális élete után kutakodsz... Vagy ez csak nekem gusztustalan? o.O
Mi közöd faterod vagy igazából akárkinek a szexuális életéhez? :D
Rohadtul nem a te dolgod és ugyanúgy az apád marad és semmi sem változik amiatt, mert te turkálsz a gépébe... Szerintem ha neki vagy akárkinek szóba hozod akkor utána ásd is el magad, mert féreg tett lenne (annál is nagyobb, hogy eleve te kutakodtál utána.. a saját fia..) Valószínűleg összetörnéd/eltaszítanád magadtól vagy ezek után megtagadná magától azt aki valójában... A TE hülyeséged miatt.. :)

én megértem hogy megdöbbentél,kiakadtál stb,-viszont:
nyilván neked azért nem beszél erről apukád mert neki is kellemetlen erről beszélnie VELED.

Ne közüld, ugyanis addig nem a te dolgod amíg apád haza nem visz gy pasast. Akkor is csak max abban kell döntened, hogy el tudod- e fogadni ha férfi a partnere. Ha nem, meg lehet fontolni hogy anyukáddal élj. Egyébként nem rá tartozik édesapád szexuális élete.
Őszintén: nem értem mitől kell ebben félni. A biszexek sem esznek embert. Melóznak, fizetik a számláikat, élik az életüket. Attól hogy biszex valaki, még nem fog kisfiúkra rámászni...
Nem èrtem hogy megy ide kulcsszónak a GTA. De ha mèg mindig tart a baj akkor ne szólj apádnak de ezt már irták. 13 vagy ne azzal foglalkozz, hogy apád meleg hanem azzal, hogy a tanulmányi eredmènyeid meghaladják a jót (4)! 7. Osztály nem könnyü ezèrt èv vègèig javics ne azzal foglkozz hogy apád kètèltű de ha nagyon megakarod mondani mèg ez a legtisztább:
-Apa, bi vagy? Ha erre igent válaszol mit tudsz tenni csak rosszabbul èreznèd magad. Ha nem akkor meg lelkiismereted szólal meg. Meg mièrt törted fel ami apád gèpèn van az a magánèlete. Szóval ennyi lett volna!
Bonjour!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!