C-vitamin 500 mg kérdése:

Hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés
Elkezdtem gondolkodni pár hónapja, és néhány jel arra mutatott hogy apám bi/meleg. ma itthon voltam mert beteg vagyok, feltörtem a gépét egy programmal (win xp levédve jelszóval) és beigazolódott amitől féltem :C Tényleg meleg/bi, fent van olyan társkeresőkön is... Hogy mondjam neki el hogy tudom?? 18-án megyek pszichológushoz, vele is akarok erről beszélni, na meg őt köti a titoktartás... Segítsetek, hogy közöljem? 13 éves vagyok, fiú...

2017. máj. 11. 17:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%
Tudja magáról, nem kell vele közölni.
2017. máj. 11. 18:05
 2/29 anonim ***** válasza:
98%
Az ő dolga......
2017. máj. 11. 18:18
 3/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell vele közölnöd, hogy tudod. Felnőtt ember, el tudja dönteni. Neked ehhez semmi közöd, ez apukád "problémája".
2017. máj. 11. 18:21
 4/29 A kérdező kommentje:

1.; vele élek...... 2.: 4éves koromban váltak el a szüleim... 3.: múlt nyáron költöztem hozzá anyától

... Normàlis válaszokat kérnék ha lehet róla szó... Nagyon komoly a kérdés.

2017. máj. 11. 18:22
 5/29 anonim ***** válasza:
13%
szerintem beszélj anyáddal valamikor erről.. utána közöld vele hogy tudsz róla, és nem szeretnéd ha felhozna a lakásba idegen férfiakat.. vagy valami hasonló
2017. máj. 11. 18:25
 6/29 anonim ***** válasza:
90%

Ez tényleg nem tartozik rád egészen addig amíg haza nem hoz egy mostoha apukát neked (amire kicsi az esély). Abba nincs beleszólásod, hogy szabadidejében lányokkal vagy fiúkkal van.

Amúgy is nem nagy dolog ha biszexuális...

2017. máj. 11. 18:30
 7/29 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen komolyan van írva, hogy semmi közöd hozzá. Hiába élsz apáddal, magánélete Neki is van, ha tetszik ha nem.....

Pluszban a számitógép feltörés akár bűncselekmény kategória is lehet, így még rosszul is jöhetsz ki belőle, ha apád éppen nincs jö kedvében, vagy rosszul reagál rá....

Sőt, ha az en gyerekem lennél, én ki is adnám az utadat, valami oka van, hogy hozzá költöztél.... igy kellene viselkedni.

Teljesen komolyan írtam!

2017. máj. 11. 18:32
 8/29 anonim ***** válasza:
90%
Totál mellékes, hogy mióta élsz vele, mikor válak el a szüleid. A szexuális orientációjuk a legkevésbé sem a te dolgod. 13 évesen pláne nem, de én felnőtt emberként sem szólnék ebbe bele. Nem változtat semmi a hozzád való viszonyán.
2017. máj. 11. 18:33
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
13, éves, és feltöri az apja gépét hogy kémkedjen utána... Durva. Kis bűnözőpalánta.
2017. máj. 11. 18:40
 10/29 anonim ***** válasza:
78%
13 évesen nehogy már ő mondja meg, hogy kit vigyen fel az apja a lakásba..meg számítógépet tör fel??? Örüljön,hogy van lyuk a seggén és szelel...
2017. máj. 11. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!