C-vitamin 500 mg kérdése:
Hogy közöljem vele?
Figyelt kérdés
Elkezdtem gondolkodni pár hónapja, és néhány jel arra mutatott hogy apám bi/meleg. ma itthon voltam mert beteg vagyok, feltörtem a gépét egy programmal (win xp levédve jelszóval) és beigazolódott amitől féltem :C Tényleg meleg/bi, fent van olyan társkeresőkön is... Hogy mondjam neki el hogy tudom?? 18-án megyek pszichológushoz, vele is akarok erről beszélni, na meg őt köti a titoktartás... Segítsetek, hogy közöljem? 13 éves vagyok, fiú...2017. máj. 11. 17:57
11/29 anonim 

válasza:

Remélem ezért apád visszaad anyádnak, és a büdös életbe nem teheted be hozzá a lábad. Megérdemelnéd. Aljas kis mocsok vagy. Inkább mélyen hallgass!
12/29 anonim 

válasza:

ha 13 évesen ennyi tudásod van, miért nem valami jóra használod? Ösztönözd jóra az embereket, tegyél valamit a társadalomért, ne azzal foglalkozz, hogy mások dolgait elmondod másoknak. Apukád nagyon mérges lenne, ha megtudná, hogy képes voltál ilyet tenni. Az ő dolga, hogy a férfiak vagy a nők jönnek-e be neki, ha ő feldolgozta, hát dolgozd fel te is, ne mutasd, hogy kiborulsz, mert azzal te nagyobb fájdalmat okozol neki, mint ő neked (ha egyáltalán ő okozta, mert valójában te okoztad magadnak azzal, hogy kutakodtál utána).
13/29 anonim 

válasza:

Ez miért baj? Árt vele neked? Én is csak azt tudom mondani, hogy az ő dolga. Csak azért tudod, mert feltörted a számítógépét, nem mondhatod hogy az a bajod, hogy milyen ciki, mikor nem hangoztatja. Undorító vagy.
14/29 anonim 

válasza:

És a másik, hogy érthető okokból nem mondja el egy 13 évesnek, de nagyobb korodban biztos elmondta volna. 16-17 évesen talán már elég érett lennél ehhez. És az sincs kizárva, hogy te is meleg vagy, csak még nem tudod. Úgyhogy így dolgozd fel ezt az információt!
15/29 A kérdező kommentje:
Utálom ha titkolóznak elöttem, nagyon zavar... Nem arra voltam kíváncsi ki hogy nyírna ki hanem a kérdésemre, de egyenlore nem hozom fel.
2017. máj. 11. 19:04
16/29 anonim 

válasza:

És az ebből a tanulság, hogy többé nem turkálsz apád gépén!
17/29 A kérdező kommentje:
És csak megbizonyodás céljából törtem fel... Amúgy ha nem sejtem NEM tettem volna
...
2017. máj. 11. 19:06
18/29 anonim 

válasza:

"És csak megbizonyodás céljából törtem fel"
Ez a cél nem kellő indok. Semmivel sem lett jobban a közérzeted ettől. Szerintem máskor fogd vissza magad. Végezz meditációs gyakorlatokat, imádkozz, akármi, nyugtasd le magad, mielőtt valami hülyeségbe rángatod bele magad (vagy más valaki).
19/29 anonim 

válasza:

Mi közöd van hozzá egyébként? Titkolóznak? Nem, csak nem kötik az orrodra, mert ilyenkor még nem a szexuális identitással kéne törődnöd.
20/29 anonim 

válasza:

És te mit szólnál, ha apád csak megbizonyosodásképp feltöri a géped és a telefonod meg kémkedik utánad? Biztosan teljesen jogosnak tartanád és megértenéd ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!