C-vitamin 500 mg kérdése:

Hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés
Elkezdtem gondolkodni pár hónapja, és néhány jel arra mutatott hogy apám bi/meleg. ma itthon voltam mert beteg vagyok, feltörtem a gépét egy programmal (win xp levédve jelszóval) és beigazolódott amitől féltem :C Tényleg meleg/bi, fent van olyan társkeresőkön is... Hogy mondjam neki el hogy tudom?? 18-án megyek pszichológushoz, vele is akarok erről beszélni, na meg őt köti a titoktartás... Segítsetek, hogy közöljem? 13 éves vagyok, fiú...

2017. máj. 11. 17:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
Remélem ezért apád visszaad anyádnak, és a büdös életbe nem teheted be hozzá a lábad. Megérdemelnéd. Aljas kis mocsok vagy. Inkább mélyen hallgass!
2017. máj. 11. 18:50
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
ha 13 évesen ennyi tudásod van, miért nem valami jóra használod? Ösztönözd jóra az embereket, tegyél valamit a társadalomért, ne azzal foglalkozz, hogy mások dolgait elmondod másoknak. Apukád nagyon mérges lenne, ha megtudná, hogy képes voltál ilyet tenni. Az ő dolga, hogy a férfiak vagy a nők jönnek-e be neki, ha ő feldolgozta, hát dolgozd fel te is, ne mutasd, hogy kiborulsz, mert azzal te nagyobb fájdalmat okozol neki, mint ő neked (ha egyáltalán ő okozta, mert valójában te okoztad magadnak azzal, hogy kutakodtál utána).
2017. máj. 11. 18:58
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
Ez miért baj? Árt vele neked? Én is csak azt tudom mondani, hogy az ő dolga. Csak azért tudod, mert feltörted a számítógépét, nem mondhatod hogy az a bajod, hogy milyen ciki, mikor nem hangoztatja. Undorító vagy.
2017. máj. 11. 19:03
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
És a másik, hogy érthető okokból nem mondja el egy 13 évesnek, de nagyobb korodban biztos elmondta volna. 16-17 évesen talán már elég érett lennél ehhez. És az sincs kizárva, hogy te is meleg vagy, csak még nem tudod. Úgyhogy így dolgozd fel ezt az információt!
2017. máj. 11. 19:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Utálom ha titkolóznak elöttem, nagyon zavar... Nem arra voltam kíváncsi ki hogy nyírna ki hanem a kérdésemre, de egyenlore nem hozom fel.
2017. máj. 11. 19:04
 16/29 anonim ***** válasza:
83%
És az ebből a tanulság, hogy többé nem turkálsz apád gépén!
2017. máj. 11. 19:05
 17/29 A kérdező kommentje:

És csak megbizonyodás céljából törtem fel... Amúgy ha nem sejtem NEM tettem volna

...

2017. máj. 11. 19:06
 18/29 anonim ***** válasza:
91%

"És csak megbizonyodás céljából törtem fel"

Ez a cél nem kellő indok. Semmivel sem lett jobban a közérzeted ettől. Szerintem máskor fogd vissza magad. Végezz meditációs gyakorlatokat, imádkozz, akármi, nyugtasd le magad, mielőtt valami hülyeségbe rángatod bele magad (vagy más valaki).

2017. máj. 11. 19:18
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
Mi közöd van hozzá egyébként? Titkolóznak? Nem, csak nem kötik az orrodra, mert ilyenkor még nem a szexuális identitással kéne törődnöd.
2017. máj. 11. 19:18
 20/29 anonim ***** válasza:
91%
És te mit szólnál, ha apád csak megbizonyosodásképp feltöri a géped és a telefonod meg kémkedik utánad? Biztosan teljesen jogosnak tartanád és megértenéd ugye?
2017. máj. 11. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!