Kezdőoldal » Otthon » Kert » A szomszédom fél mogyorója...

A szomszédom fél mogyorója átlóg a kerítésen. Hogyan közöljem vele udvariasan, hogy zavar?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy mogyorófélék pollenjeire allergiás lettem, de, ha le is vágom az átlógó mogyoróját, még nem fog megszűnni a probléma:/

2017. márc. 12. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Még jó,hogy részletezted a kérdést mert elég félreérthetőre sikeredett.
2017. márc. 12. 18:42
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem várhatod el a szomszédtól,h kivágja a mogyoróját.De,ha meg is tenné még akkor sem szűnne meg teljesen a probléma.
2017. márc. 12. 18:57
 3/13 anonim válasza:
100%

Azt gyanítottam először,hogy ez egy

magyarnóta:úgymint A szomszéd fél mogyoróóoója átlóg a kerííítésen.

Nem lesz mááár aki leszedje elköltöztem a téélen.Lógjon az a fél

mogyoró engem nembánt régen,

csak a galambomat láthatnám a jégen.

2017. márc. 12. 18:59
 4/13 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Te meg lógasd át hozzá a fél töködet.
2017. márc. 12. 19:19
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Az átlógót vágja le,arra megkérheted.Hogy te nem teheted meg arra is van szabály,de arra is ,ő viszont köteles ezt megtenni .Na ilyenkor szokott elmérgesedni a helyzet ,ha szomszéd nem megértő .
2017. márc. 12. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Majd jön az is ezután, hogy a kutyáját is altassa el mert allergiásak lesztek a kutyaszőrre? Vagy hogy gondolod? Vágja ki mert neked irritálja az orrocskádat?
2017. márc. 12. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon sok ember allergiás bizonyos pollenekre, de senki nem vágatja ki a fákat meg a virágokat kilométeres körzetben. Nem fogsz belehalni, szedd a gyógyszered és ennyi. Ne rinyálj a semmin.
2017. márc. 12. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
46%

A törvény nem egy mogyoró bokorból indul ki.Akár másféle fa ága is átnyulhatna .Lehet lepontozni

5 voltam .

2017. márc. 12. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Megkérheted, de attól nem fognak megszűnni a tüneteteid, ha néhány ágat levágatsz a bokorból, mert a levegőben ugyanúgy szállni fog a pollen, nem csak a szomszédból, hanem mindenfelől, akármerre mész.
2017. márc. 13. 00:28
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Én is allergiás vagyok, az egész utcában vannak mogyorók meg nyírfák. Eszembe nem jutott soha, hogy de jó lenne ha kivágnák őket....

Téged az zavar, hogy átlóg. Na most, ha nem tudsz autóval beállni miatta vagy stb. akkor szólsz neki, ha nincs útban akkor viszont csak feleslegesen vergődsz unalomból, ebből ennyit lehet leszűrni.

2017. márc. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!