Kezdőoldal » Otthon » Kert » A szomszédom fél mogyorója...

A szomszédom fél mogyorója átlóg a kerítésen. Hogyan közöljem vele udvariasan, hogy zavar?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy mogyorófélék pollenjeire allergiás lettem, de, ha le is vágom az átlógó mogyoróját, még nem fog megszűnni a probléma:/

2017. márc. 12. 18:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
35%
Megvan határozva, hogy a kerítéstől milyen távolságra lehet fákat ültetni.Menj be az önkormányzathoz.Ha valaki nem képes betartani a szabályokat az vágja ki a fáját :-)
2017. márc. 19. 07:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Megoldódott a helyzet, ugyanis a szomszéd kisebbik fia (15 éves ) is allergiás lett, így a mogyoróbokor a szomszéd, a nagyobbik fiú és a férjem segítségével ki lett vágva, bezsákolva, majd a zöldjárat elviszi. A szomszéd egy cseppet sem sajnálta, mert egy értéktelen magonc volt, a termése apró, kemény, feltörhetetlen. Összegereblyézte és eltüzelte eddig is.

A humoros válaszokat köszönöm, és respektálom is. De aki lefikázott hogy "irritálja az orrocskádat " "ne rinyálj"

"kutyaelaltatás".... stb üzenem, hogy nagyon mellényúltak

mert, kifejezetten jószándékú, állat,- és természetbarát család vagyunk, és nem mellesleg jó szomszédok.

A kutyáikkal pacsipajtások vagyunk, ők meg az én cicáimat szeretgetik.(nem a kutyák :D)

Óvjuk védjük a természetet, évente kétszer önkéntes társadalmi munkát is végzünk a férjem horgászegyesületénél, a tó környékének tavaszi-őszi rendbetételénél.

Akinek még mindig van kedve bántani, tessék, lelke rajta...

2017. márc. 20. 09:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Ja és azt is kikérem magamnak, "hogy feleslegesen vergődsz unalomból"! A krónikus asztmámra jött most először ez az allergia, és nem unalomból írogattam ide.

És talán jogom van a saját kertemben friss levegőt szívni, elég máshol megküzdeni a problémával. És soha nem kívánnám azt, hogy fasorokat vágjanak ki, és szerintem ezt senki nem kívánja, még ,ha szenved is az allergiától.

Annyit tehetünk, hogy kerüljük ezeket a helyeket, amelyekről tudjuk, hogy ártanak. És persze a gyógyszert is szedem, egyesek megnyugtatására.

2017. márc. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!