Miért ilyen közönséges az anyám?
Figyelt kérdés
Nem bírom már, adjatok jó tanácsot, nap mint nap kiborít, már olyan szinten idegesít hogy lehetetlen vele együtt élni. Konkrétan rondán beszél, folyton cigizik, lusta, főzni nem tud, koszt hagy maga után stb. de nem ez a legrosszabb benne hanem ahogy előadja magát idegeneknek. Lekezelő, flegma, brrr. A kedvesség szikrája sincs benne. Ahogy folyton vihorászik a pasikkal kiakasztó, kínos, fiatalabb pasikkal is szerintem az exférjemmel is jóba volt. Képes volt kiülni a járdaszegélyre a zebra mellett amikor vártak valakit sógornőmmel. Volt, amikor kb 16 voltam vendégségben egy pasi udvarolgatott azt mondja: gyere ülj az ölembe hadd fiatalodjak. Erre mit mond? Menj, ülj az ölébe. Én megköszöntem és hazahúztam. Egyszerűen már a gyomrom is forog az állandó jópofizástól, még mindig megállítanak idősebb fazonok akik még ismerték lánykorából jó híre volt. Minden héten más fiú, ilyenek. Egy lakásban lakunk ő már 60+-os, tehát gondolhatjátok régen mi lehetett. Pusztító, egyszerűen. Hogyan lehet ezen javítani mondjam meg a szemébe? Legszívesebben hátra sem néznék. Nem kamu a kérdés és köszönöm a hasznos ötleteket a posvány olyan mélységeibe ránt nap mint nap hogy már magamtól is okádok. Pasija nincs, elhanyagolja magát, egészségét, stb. stb. csak az idióta barátnők/rokonokkal folyó félóra pluszos telefonbeszélgetések éltetik. Ahol is mindenkit kritizál. A bátyám már nem is beszél vele odáig eljutott már. Segíthet ezen valami? Már senki nem bírja elviselni a saját szüleivel is hadilábon áll..!2017. máj. 10. 13:52
1/7 anonim válasza:
Ennyi idős korban már rég külön kellene laknod.
Apád hogy bírja ki?
2/7 anonim válasza:
En a leheto legjobban minimalizalnam vele a kapcsolatot. Az ilyen ember, aki egesz eleteben igy viselkedett, mar nem fog valtozni.
3/7 A kérdező kommentje:
1#-es, apám nagyon cselesen elhunyt, tíz évvel ezelőtt /bocs apu/... sajnos. Ő lelépett, a második házasságában teljesedett ki vagy mi. Köszi a kérdést. Érdekes, az előző pasija /élettársa/ is ugyanezeket mondta anyámról akkor még azt mondtam erősen túloz... mi viszonylag nagy házban lakunk amúgy..gyerek, egyedül vagyok vele, szóval..
Azt mondjátok nem változhat? Tényleg, mi kéne hozzá vajon.:(
2017. máj. 10. 14:07
4/7 anonim válasza:
60 felett van, és élnek a szülei? Az igen...Szerezz neki valami jó erőben lévő nyugdíjas pasit, hátha elköltözik hozzá. Vagy költözz el te, ha van tulajdonrészed a házban (gondolom, apátok után örököltetek), akkor kérd, hogy fizessen ki belőle. Ő tényleg nem fog már megváltozni.:-)
5/7 A kérdező kommentje:
..igen, 17 évesen szülte anyja, aki átpasszolta a nagymamának a nevelését /a 2.gyerekét is!/..próbáltam már szerezni neki de nem bírják elviselni + elhanyagolja magát..napi másfél doboz cigi biztos megvan..
2017. máj. 10. 14:28
6/7 anonim válasza:
Es ez csak most idegesit? Most akarod megvaltoztatni? 40 eve kellett volna. Iszik is?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy most kezd el idegesíteni /öregszem én is/, nem iszik de mindig mondja hogy inna ha megtehetné /utálja a piát/ de igazad van, teljesen olyan szimptómái vannak mint egy függőnek.
2017. máj. 10. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!