Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem anyám?

Belsike kérdése:

Miért ilyen velem anyám?

Figyelt kérdés

Anyukámmal megromlott a kapcsolatom, mióta apám megcsalta (azóta még egyszer előfordult). És azóta anya annyira kiszámíthatatlan, hogy milyen kedve van. Ha megkérdezem tőle akkor az a baj,ha nem akkor az. Mikor jövök haza suliból már azon gondolkodom, hogy vajon milyen kedve lehet, már gyomorgörcsöm van ha erre gondolok. Már beszéltem vele erről és érdekes azután normális volt, de megint bekattant nála valami és elkezdte újra. Van mikor hétvégente nem vagyok itthon, akkor mosolyogva búcsúzunk el, de mikor hazajövök megint bunkózik. Lehet, hogy hiányzom neki, de akkor nem így viselkedne velem mikor itthon vagyok vele nem? És az sem lehet a baja, hogy nem beszélgetek vele vagy nem beszélem meg vele ezt a megcsalásos sztorit, hiszen az én vállamon sírta ki magát. Egyszerűen nem tudom már mit tegyek, hogy mindenkinek jó legyen.

Ha tudtok segíteni légyszíves írjatok! Akár üzenetben is! Nagyon jól esne !

2017. máj. 2. 18:55
 1/4 A kérdező kommentje:
17/L
2017. máj. 2. 18:56
 2/4 anonim válasza:
Ez egy nehéz időszak az anyukádnak és nyilván mindkettőtöknek. Megértem, a rossz érzésedet, de szerintem ebben a helyzetben csak a türelem segíthet. Próbálj vele többször beszélgetést kezdeményezni, akkor is ha esetleg elzavar, lehet megterhelő lesz, de hosszú távon talán segíthet egyenes útra terelni a kapcsolatotokat. Valószínű nem is veled van baja, csak a világgal és saját magával, hogy rosszabbnak érzi magát attól, hogy megcsalták, sérült az önértékelése és a többi, ez gerjesztheti a feszültséget. Sok lelkierőt kívánok neked, remélem megoldódik. Ha szeretnél beszélni róla, nyugodtan írhatsz privátban, szívesen meghallgatlak. :)
2017. máj. 2. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem veled van baja, hanem nehezen dolgozza fel a történteket, gondolom, őrlődik, hogy mi legyen, miért történt így stb. Ismertem olyan nőt, aki pszichiátriára került súlyos depresszióval, miután kiderült, hogy a férjének viszona van. Nem könnyű időszak ez neki, és az ember nem tud mindig, minden pillanatban erős maradni és viselkedni.
2017. máj. 2. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. máj. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!