Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem az anyám? 15/F

Miért ilyen velem az anyám? 15/F

Figyelt kérdés
A sztori röviden. Ugye most vagyok 9. es gimnazista. Amióta elkezdődött a tanév azóta folyton az van hogy bizonyos tantárgyakat időközönként ki kérdez ami ugye nem baj. Na az már viszont baj hogy ha egy a, az, egy kötőszó kimarad a mondatból akkor dobálja össze-vissza a füzetet, el hord mindennek, hogy annyi eszem van hogy azt nem tudom rendesen megtanulni meg minden. Erős négyes tanuló vagyok egyébként. Ma éppen földrajzbol osztottak ki a dolgozatot az 3-más lett (majdnem kettes) mivel olyan a tanáraink ami csupa olyat kérdez hogy lehetetlen rá válaszolni (osztály legédesebb tanulója is 3-mast kapott) erre elkezd üvöltözni ami tartott 3 ora hosszan át, hogy milyen hülye vagyok, sose lesz érettségim, miért nem szakmunkásképzőbe mentem meg megbukok minden tantárgyból. Ez alatt az év alatt a gépemet talán ha 10 szer láttam, es mivel programozó akarok lenni (de az informatika minden részével szeretnek foglalkozni ha nem is mindent munka terén de akkor is hobbi) ezért gyakorlatilag sehol nem tartok meg vele. Arról nem beszélve hogy elértéktelenedik a gép. Ti mit csináljátok? A beszed nem segít apám meg nem lep semmit.

2017. jan. 3. 21:13
 1/9 Roflkopter válasza:
43%
szard le velem is állandóan ordít anyám már immunis vagyok. 19 F
2017. jan. 3. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
27%

Ilyenek ezek a tanárok.

" csupa olyat kérdez hogy lehetetlen rá válaszolni ".

No meg azért ne már . !

" osztály legédesebb tanulója is 3-mast kapott".

Ez borzasztó, hogy lehetnek ilyenek a tanárok.

Ráadásul ha helyesirásod se jó akkor aztán hajajj.

2017. jan. 3. 21:41
 3/9 anonim válasza:
72%

Kérdező

szerintem próbáld megbeszélni anyukáddal, hogy neked mi a gondod ezzel, meg hogy neked szükséged lenne a gépre, ha azt akarja hogy gyakorolj és tovább tudj menni az általad választott szakirányban!!! :) ;)

2es válaszoló

nem bántásból, de tényleg vannak olyan tanárok, akik lediktálják hogy mit kérnek, aztán meg főleg nem az van a dolgozatban...

2017. jan. 3. 22:24
 4/9 Bekecs Béla ***** válasza:
47%
Elmondom neked, hogy én 10. osztálytól kezdve nem tanultam. Gimnáziumi érettségimet úgy tettem le, hogy értettségi éjszakáján 3 osztálytársammal még CS:GO-ztunk egyet kettőt. Majd eljött a nap megírtuk a dolgozatokat, röhögtünk egyet, hogy úgy felhypolják az egész érettségit. Eljött a szóbeli röhögve mentem be. Eredményhírdetés: Matekon kívül minden 3-fölött volt. Töri, irodalom 5. Tehát szard le anyádat, enyém tanár nem hagytam beleugatni a dolgaimba azt ennyi. Érettségi meg ritka könnyű dolog.
2017. jan. 4. 02:41
 5/9 Bekecs Béla ***** válasza:
0%
Azt hozzáteszem, hogy az órai tevékenységem is abból ált, hogy elhoztam egy csomó limlomot és dupla órákon, mikor már a telefonomon az rpg se kötött le coopba haverokkal akkor építettem ezt azt.
2017. jan. 4. 02:43
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Hm. Engem 7.osztályig kérdezett ki apukám, ő is ilyen szigorú volt, aminek meglett az eredménye. 4,5-4,6-os átlag.

Anyukád a javadat akarja, amivel semmi baj sincs. Azt szeretné, hogy vidd valamire.

Viszont az gyenge kifogás,hogy a legjobb tanuló is 3ast kapott, meg hogy olyanokat kérdezett,ami nem volt benn az anyagban.. Azt csak nem tanultad meg! Egy tanár mást nem kérdez, csak ami bentvan a tananyagban. Ha programozó akarsz lenni, ahhoz is tanulnod kell!

2017. jan. 4. 02:48
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

CS:GO-zó 4-eske!

Felteszem nem is akartad folytatni tovább a tanulmányaidat felsőfokú oktatási intézményben.

Elárulnád a nagyközönségnek hogy mint öntudatos ifjú nagykorú felnőtt mivel keresed a kenyered? Arra gondolni se merek hogy egy ilyen laza srácot aki így veszi az akadályokat még az anyja tart el...bizonyára számodra is elviselhetetlen lenne ez az állapot és dolgozol valahol ugye?

2017. jan. 4. 10:17
 8/9 Bekecs Béla ***** válasza:
55%
Nem folytattam a tanulmányaimat, letettem a gépiforgácsolót, illetve a cnc gép kezelőit, majd ezzel keresem a kenyerem. Méghozzá közel annyit mint a 4 diplomás mérnök pedagógus anyám (létezik ilyen igen).
2017. jan. 4. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves #6-os, az nem feltétlen igaz, hogy ha a tanár lediktál vmit, akkor azt fogja kikérdezni. Pl. volt biosztanárom 9.-ben megtartotta az összefoglalást, növények szervei. (páfrány, moha stb. növényekből) Azt mondta, mind a kettő összefoglaláson, hogy szövetfelismerés NEM lesz. Erre mit kérdez? Szövetfelismerést... És a puskát sem arra készítettem el. XD Akkor kezdődött el, hogy az egész dogában tippmixxeltem, és 3-as lett. XDD

Kérdező...

Nem tudsz vele legalább egy kisebb megegyezést kötni, hogy év végén mindenből 4,x átlagod lesz, akkor ő is lenyugodhatna, meg te is talán. :)

2017. jan. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!