Miért ilyen velem az anyám? 15/F
Ilyenek ezek a tanárok.
" csupa olyat kérdez hogy lehetetlen rá válaszolni ".
No meg azért ne már . !
" osztály legédesebb tanulója is 3-mast kapott".
Ez borzasztó, hogy lehetnek ilyenek a tanárok.
Ráadásul ha helyesirásod se jó akkor aztán hajajj.
Kérdező
szerintem próbáld megbeszélni anyukáddal, hogy neked mi a gondod ezzel, meg hogy neked szükséged lenne a gépre, ha azt akarja hogy gyakorolj és tovább tudj menni az általad választott szakirányban!!! :) ;)
2es válaszoló
nem bántásból, de tényleg vannak olyan tanárok, akik lediktálják hogy mit kérnek, aztán meg főleg nem az van a dolgozatban...
Hm. Engem 7.osztályig kérdezett ki apukám, ő is ilyen szigorú volt, aminek meglett az eredménye. 4,5-4,6-os átlag.
Anyukád a javadat akarja, amivel semmi baj sincs. Azt szeretné, hogy vidd valamire.
Viszont az gyenge kifogás,hogy a legjobb tanuló is 3ast kapott, meg hogy olyanokat kérdezett,ami nem volt benn az anyagban.. Azt csak nem tanultad meg! Egy tanár mást nem kérdez, csak ami bentvan a tananyagban. Ha programozó akarsz lenni, ahhoz is tanulnod kell!
CS:GO-zó 4-eske!
Felteszem nem is akartad folytatni tovább a tanulmányaidat felsőfokú oktatási intézményben.
Elárulnád a nagyközönségnek hogy mint öntudatos ifjú nagykorú felnőtt mivel keresed a kenyered? Arra gondolni se merek hogy egy ilyen laza srácot aki így veszi az akadályokat még az anyja tart el...bizonyára számodra is elviselhetetlen lenne ez az állapot és dolgozol valahol ugye?
Kedves #6-os, az nem feltétlen igaz, hogy ha a tanár lediktál vmit, akkor azt fogja kikérdezni. Pl. volt biosztanárom 9.-ben megtartotta az összefoglalást, növények szervei. (páfrány, moha stb. növényekből) Azt mondta, mind a kettő összefoglaláson, hogy szövetfelismerés NEM lesz. Erre mit kérdez? Szövetfelismerést... És a puskát sem arra készítettem el. XD Akkor kezdődött el, hogy az egész dogában tippmixxeltem, és 3-as lett. XDD
Kérdező...
Nem tudsz vele legalább egy kisebb megegyezést kötni, hogy év végén mindenből 4,x átlagod lesz, akkor ő is lenyugodhatna, meg te is talán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!