Akinek pár hónapos,1-2 éves gyereke van az "hogyan ünnepelheti" az anyák napját?
Megfigyeltem ezt az új marhaságot facebookon,hogy akinek még nagyon pici a gyereke,az is "tart" anyák napját.
Szerintem ez olyan gáz...Mintha magukat sztárolnák az édesanyák,mert szülők.
A gyereknek a dolga felköszönteni a szülőt,ha ma elég idős lesz,hogy felfogja egyáltalán,hogy milyen nap van.
Ti mit gondoltok erről?
Utolsó előtti,olyat is láttam már!
Meg,aki valamelyik szerette halála évfordulójakor kipoasztolja,hogy "hiányzol X,Y".
Szerintem nagyon személytelen.
Szerintem ha van bármi értelme is ennek az ünnepnek,akkor az,hogy a gyerek önszántából köszönti fel az édesanyját.
Persze,amikor kicsi,az Apa segíthet neki ebben.
De alapvetően a gyereknek "kell" erre gondolni.
Aki gyàszolós képet posztol, az nyílvàn nem az elhunytnak ír, még ha úgy is látszik, hanem tudatja a világgal, hogy MOST még jobban fáj neki a szeretett személy hiánya.
Mondom úgy, hogy nem köszönthetem már anyukám, de nem írom ki facere. Viszont a párom köszönt a gyerek nevében és az első ilyen alkalom posztolva is volt, mert VÉGRE nem csak a fájdalom jut eszembe ezen a napon!
Amúgy nekem is volt ismerősöm, aki túlzásba vitte. Aznap és màsnap legalább 10-15* posztolt. Gondoltam hogy kikapcsolom a követést, de hagytam. Egyszer elmúlik nála is a közlési vágy. :)
Viszont ha valaki nagyon zavar a posztjai miatt, azt beállítom, hogy nem követem. Problem solved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!