Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek pár hónapos,1-2 éves...

Akinek pár hónapos,1-2 éves gyereke van az "hogyan ünnepelheti" az anyák napját?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem ezt az új marhaságot facebookon,hogy akinek még nagyon pici a gyereke,az is "tart" anyák napját.

Szerintem ez olyan gáz...Mintha magukat sztárolnák az édesanyák,mert szülők.

A gyereknek a dolga felköszönteni a szülőt,ha ma elég idős lesz,hogy felfogja egyáltalán,hogy milyen nap van.

Ti mit gondoltok erről?

2017. máj. 9. 09:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Vagy kitehetsz egy kiskori fotót, ahol együtt vagytok. Én azt tettem, csak nem facebook-on, én sem tudom már köszönteni.
2017. máj. 9. 17:28
 22/25 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti,olyat is láttam már!

Meg,aki valamelyik szerette halála évfordulójakor kipoasztolja,hogy "hiányzol X,Y".

Szerintem nagyon személytelen.

Szerintem ha van bármi értelme is ennek az ünnepnek,akkor az,hogy a gyerek önszántából köszönti fel az édesanyját.

Persze,amikor kicsi,az Apa segíthet neki ebben.

De alapvetően a gyereknek "kell" erre gondolni.

2017. máj. 9. 18:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted hány gyereknek jutna eszébe, ha oviban, suliban nem készülnének rá?
2017. máj. 9. 20:21
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Basszus, ha ennyire személytelen neked a facebook, akkor ne lógjál rajta. Nincs saját életed, hogy másokéval kell foglalkoznod? Annak, aki kiteszi, ez fontos, valszeg pár év múlva megmutatja majd a gyerekének is a posztot, neked meg nem kötelező lesni, ha nem érdekel vagy zavar. Akkor pl. diplomaosztós kép se legyen kint senkiről, mert téged sért, hogy fényezi magát az illető.:D
2017. máj. 9. 20:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Aki gyàszolós képet posztol, az nyílvàn nem az elhunytnak ír, még ha úgy is látszik, hanem tudatja a világgal, hogy MOST még jobban fáj neki a szeretett személy hiánya.

Mondom úgy, hogy nem köszönthetem már anyukám, de nem írom ki facere. Viszont a párom köszönt a gyerek nevében és az első ilyen alkalom posztolva is volt, mert VÉGRE nem csak a fájdalom jut eszembe ezen a napon!

Amúgy nekem is volt ismerősöm, aki túlzásba vitte. Aznap és màsnap legalább 10-15* posztolt. Gondoltam hogy kikapcsolom a követést, de hagytam. Egyszer elmúlik nála is a közlési vágy. :)

Viszont ha valaki nagyon zavar a posztjai miatt, azt beállítom, hogy nem követem. Problem solved

2017. máj. 9. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!