Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek pár hónapos,1-2 éves...

Akinek pár hónapos,1-2 éves gyereke van az "hogyan ünnepelheti" az anyák napját?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem ezt az új marhaságot facebookon,hogy akinek még nagyon pici a gyereke,az is "tart" anyák napját.

Szerintem ez olyan gáz...Mintha magukat sztárolnák az édesanyák,mert szülők.

A gyereknek a dolga felköszönteni a szülőt,ha ma elég idős lesz,hogy felfogja egyáltalán,hogy milyen nap van.

Ti mit gondoltok erről?

2017. máj. 9. 09:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

8-as,nyilván ez más kategória.

Ez egyfajta gesztus megemlékezés a részetekről.

De,amikor valaki a csecsemő által felköszönti önmagát,az nekem fura.Kb,mintha magamnak kívánnék boldog születésnapot vagy ilyesmi:D

2017. máj. 9. 10:27
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

amióta a facebook bejött a képbe-sok mindent kiposztolnak.. sejthető volt hogy ezt sem hagyják ki..

viszont engem is "felköszöntött" annó az 1éves gyerekem. nyilván apuka által.ebben semmi rossz nincs..

2017. máj. 9. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
amúgy nem biztos hogy magát köszöntötte fel..valószinű ott is az apuka lepte meg a az anyukát a gyerekkel együtt.
2017. máj. 9. 10:34
 14/25 anonim ***** válasza:
39%
Én a férjemtől sem várnám el, hogy a kisbabánk nevében felköszöntsön. Ez röhejes, hogy egyeseknek ez is hiányzik. Majd ha ovis lesz, az apukája segít ebben neki, de egy csecsemőtől mit várnak el egyesek...
2017. máj. 9. 10:39
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
szerintem a legtöbbjünk nem várja/várta el ezt a párjától,de ez mégis olyan gesztus ami igenis jól esik..
2017. máj. 9. 10:46
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

"Én a férjemtől sem várnám el, hogy a kisbabánk nevében felköszöntsön"

Nem a gyerekek nevében szokták a férjek a feleségeket köszönteni, hanem mint a gyermeke anyját. Amolyan köszönet.

Hisz "ANYÁK NAPJA", nem pedig a "saját anyukám napja"...

SZóval te megsértődsz, amikor azt mondják úgy általánosságban, hogy ma minden anyát köszöntünk (pl rádióban)??? Csak mert nem a gyereked száját hagyta el???

2017. máj. 9. 10:47
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Pont olyan, mint amikor a szerelmétől kapott virágot, a szülinapi tortáját, a házassági évfordulóra kapott ékszert, vagy a céges ajándékot posztolja ki, azzal a szöveggel, hogy "köszönöm".

Nekem az a fura, hogy megint csak az idegesítő, ha valaki büszke arra, hogy anya lehet. Most akkor szégyelljük inkább?

Nekem már a gyerekem posztolt anyáknapjára. Letöröljem, hogy ne legyen ciki, amiért a fél éves öcsit is említette?

Nem kell ezen ennyit vergődni. Leállítod a követését, aztán puszi. Legfeljebb egy idő után csak a fb reklámok meg az adásvételi csoportokban mlm "munkát" hirdetők lesznek a hírfolyamodban, az ismerőseidről meg nem tudsz semmit.

2017. máj. 9. 10:48
 18/25 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván mindent túlzásba lehet vinni. De az, hogy az apuka segít valamit készíteni a gyerekkel azzal nincs semmi baj. Én születése óta kapok egy kéz vagy láblenyomatot minden anyák napjára (ez a 3.) A 2,5 éves gyerekem is nagyon élvezi, hogy apa összemaszatolja a kezét és érti, hogy ajándék készül amit anya kap. Szerintem nagyon cuki dolog és később jó emlék lesz.
2017. máj. 9. 11:43
 19/25 anonim ***** válasza:
7%
A gyermeke anyját köszöntse majd a gyermeke. Akkor köszöntsd meg a szomszéd anyját is, mert az is anya. Nekem épp elég a saját anyám és pont.
2017. máj. 9. 11:56
 20/25 anonim ***** válasza:
67%

Alapból a fészbúkos anyák napja baromság, tök személytelen, meg önfényezős hülyeség.

Most posztoljak egy mécseses-virágos képet anya sírjáról? Mert én úgy "köszöntöm" anyát.

2017. máj. 9. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!