Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadnátok, ha a...

Hogyan fogadnátok, ha a gyereketek a saját neméhez vonzódna?

Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 09:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Tudom, hogymost offolom a kérdést, és előre is elnézést kérek érte, de mi az isten ez a rengeteg meleg-gyerekes kérdés?? Komolyan nem tudjátok eldönteni, hogy zavar-e ez a dolog. Vagy ha én most, Kis Piroska azt mondom, hogy engem nem zavar, akkor téged sem fog?...

Egyébként engem, Kis Pirsokát személy szerint nem zavarna. Ugyanaz a gyerek lenne, akit megszültem, felneveltem, szeretek. Csak a menyem akkor nem Ági, hanem Jani lesz (vagy tessék behelyettesíteni)

2017. máj. 9. 16:43
 22/25 anonim ***** válasza:

Annyi számít, hogy boldog legyen, és ne essen baja. Ha ez teljesül, akkor miért lenne közöm hozzá, hogy kivel mit csinál az ágyában?

Elég fura, hogy sokan azzal foglalkoznak, hogy a gyerekük kivel hogy éli a szexuális életét....

2017. máj. 9. 21:27
 23/25 A kérdező kommentje:

A kérdést azért tettem fel, mert sok helyen láttam, hogy teljesen elutasítóak a szülők ilyen helyzetben. Egyfajta mini-közvélemény kutatásnak szántam.

Nem vagyok érintett (vagy még nem tudok róla, mert túl kicsi hozzá), csak érdekelt, hogy mit a többség véleménye. Személy szerint engem sem érdekelne, hogy kihez vonzódik, az illető személye lenne fontos csak, nemtől függetlenül. Ha kihasználja, megbántja, akkor isten kegyelmezzen neki, ha tényleg kiegyensúlyozott a kapcsolat, akkor meg hajrá.

De erre még van 10-15 évem :)

2017. máj. 10. 09:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Egy normális szülő csak azért nem repes az örömtől ha megtudja, hogy a gyerek a saját nemét szereti, mert tudja, mennyire nehéz élete lesz a gyerekének, de ettől függetlenül, mivel a gyerekéről van szó, továbbra is szereti és nem fogja ezért kitagadni.

Az én apám is ilyen volt, hogy nem örült neki ,de elfogad engem melegként. Állítása szerint miattam már nem előítéletes a melegekkel. Bár szokta a b*zi szót használni, nem engem b*zizz ő normális ilyen szemptonból.

Az a szülő, aki kitagadja emiatt a gyerekét, az egy erkölcsi nulla, szemétláda az én szememben.

2018. jan. 22. 18:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Nyugi utolsó, az én szememben is egy nulla az ilyen szülő, holott én nem vagyok meleg. De ez nem csak a szülőkre vonatkozik. Mist őszintén, kinek árt valaki azzal, hogy meleg? Senkinek. Innentől kezdve él az, hogy fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen. Ezt nem kell ragozni.
2018. jan. 23. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!