Szülők! Hogyan fogadnátok ha gyerketekből korrupt politikus lenne, akit a polgárok többsége utál és nemzetközileg is rossz hírben áll?
Ezek ellenére tudnátok szeretni? Ha folyamatosan az ország érdekei ellen cselekszik.
Üdv: Viktor
(Ennek ellenére komoly a kérdés, csak ezt a poént a végén nem tudtam kihagyni.)
Életem kérdése XD
Amúgy elküldeném melegebb éghajlatra a gyerekem.
Majd mutass nekem egy olyan politikust, akit szeretne a magyar nép! Оlyan nem lesz. Bárki kerül majd hatalomra, azt úgyis mindenki utálja majd.
Viktort sokan nem szeretik, de sokan kifejezetten támogatják. Ha más lenne, ugyanez lenne a helyzet. Van akinek megfelelne és van akinek nem.
Nem egyszerű felkapaszkodni a létrán. Aki csak egyenes úton akar menni, az sajnos nem jut majd messzire a mai világban. Ez nem azt jelenti, hogy támogatom a korrupciót stb, viszont ez tény. Nincs olyan politikus akinek a munkája felér a pápáéval. Egyszerűen nem lehet. A sok becsületes polgárról meg annyit, hogy ha egy napra ilyen pozicióba kerülnének, akkor annyira elkápráztatná őket a hatalom és a pénz, hogy másnapra feledésbe merülne minden eddigi felháborodás.
Válasz a konkrét kérdésre: ha a fiamról lenne szó, akkor támogatnám amiben csak tudom és büszke lennék rá, hogy feljutott olyan magasra, amit a szavazók (többségének) köszönhet. Nyilván ha valmaiben nem értenék vele egyet, akkor azt elmondanám, de soha nem tennék neki keresztbe.
Amúgy a kérdés kifejezetten Orbán ellenes..vagyis ellene irányul azt látom. Vagyis ő ihlette a kérdést. Nos akkor azt is elmondom, hogy én támogatom az ő politikáját, mivel nekem konkrétan jobbra fordult az életem, amióta ő van hatalmon. Van akinek kedvez az ő politikája és van akinek nem. Ez van.
En bìszke lennék rá. Tudod a politikusokat a nép valasutja, es a nép hagyja hatalmon...
Azt hogy lop, csal, hazudik es birka nép hagyja... az már nem csak a politikus fiam hibaja, hanem a népé is, mett a fiam csak addig csinálja mig megteheti....
Azé itt par dolog elegge hibadzik a kerdesedben. Honnan veszed, h Viktor korrupt? Lattad szemelyesen lopni???...Ja!! Vagy olvasod innen-onnan, eppenseggel az ellenzek altal kiadott hirekben...Aha...Ez a politika. Egyebkent attol meg, h kulfoldrol csak a szemellenzos hirek jutnak el hozzad, nem jelenti azt, h kulfoldon nem szeretik. hidd el, h tobben szeretik Viktort kulfoldon, mint gondolnad es nem all nemzetkozileg orrsz hirben, csak eppen tudni kell, h mikor mossak az ember agyat. :D
Amugy meg, mutass mar egy bizonyitottan tisztesseges politikust :D M en akkor sem tudok, ha visszamegyek az okori Roma idejebe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!