Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az osztályom nemsokára megy egy osztálykirándulásra,de én egyáltalán nem akarok menni.A szüleim egyfolytában arról kérdeznek,hogy miért nem.Az a helyzet,hogy nem csak az én osztályom megy,hanem egy másik is.Az anyukám egyfolytában azt kérdezi,hogy bántanak e engem az osztályomban,de ez nem igaz.Az osztályomban mindenki kedves velem,de a másik osztályban(akik szintén mennek) csomóan gonoszkodnak velem,kinevetvek,és még sorolhatnám.Arra lennék kíváncsi,hogy mit tegyek?Mert nem akarom,hogy az anyukám azt higyje,hogy gonosz az osztályom,mert nem az.De azt se szeretném,ha megtudná,hogy a másik osztály gonosz velem,mert 8.-os vagyok,és már nem akarok balhét ebben a hátralévő kis időben(mert ugye nemsokára év vége)
2017. máj. 7. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el és érezd jól magad. Ne foglalkozz velük, legyél a saját osztalyoddal, a barataiddal. Ahogy írtad mindjárt év vége , többet úgy se találkozol velük valószínűleg, ezért ne érdekeljenek és érezd jól magad!

Enis voltam hasonló helyzetben, nem szerettem volna elmenni, a barataim vettek ra. Nem bántam meg jól ereztem magam! :D

16/l

2017. máj. 7. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1-es mondta.
2017. máj. 7. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszelj a masik osztallyal es kerdezd meg oket, miert csinaljak. Ha te nem adtal ra okot, nagyon le fognak egni, es abbahagyjak. Ha adtal ra okot, akkor ugy sem mersz elejuk allni. :) Aki nem bunos, az megmeri lepni a dolgokat.
2017. máj. 7. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem megyek idén.Velem nem feltétlen bunkók, csak nem illek oda, egyszerűen mást szeretek, nem érdekelnek azok a dolgok, amik Őket igen, nem sikítozok meg stb... Nem szeretem az osztályom, de nem bántanak. (csak csesztetnek, csak csesztetnek, hogy jajj, már megint depis ?? vagy?)

Mond, hogy nem, egyszerűen nincs kedved hozzá. A parkba se kergetnek ki, ha nincs kedved hozzá, pedig nem utálod a parkot, a levegőt, az embereket.

2017. máj. 7. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
# 3 , akik agybajosak és gonoszkodás bármilyen formájában élik ki vágyaikat azzal nem tudsz beszélni normálisan. A "miért csinálod" ra a válasz a "miért ne" meg "csak" stb. Ha van rajtad sapka azért ha nincs azért.
2017. máj. 7. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt a helyzetet meg kell tanulnod kezelni. Mert valószínű bárhová is mész lesznek, akinek nem vagy szimpatikus. Mindig majd elbújsz? Választás a tiéd, milyen életed akarsz.
2017. máj. 8. 07:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2017. máj. 8. 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!