Mégis mi a jó büdös francért nem képes végre befogni?
Szalagmunkára valami gyárban pont jó leszel.
Akkor majd el lehet gondolkodni,milyen kényelmes életed volt gimisként.
Most alkesz és nem dolgozik, vagy dolgozik? Jo lenne h a kamudat ELŐRE kitalálnád mert igy belezavarodsz a sok"uj" infoba :D
De akkor is fizeti a kolidat, ergo nem kell nagy szádnak lenni, meftehetné hogy semmit nem nyujt max. valami kosztot és mindent fizess a saját pénzedből.
Ahhoz képest, hogy milyen "szaralak" szerinted, mégis te eszed az ő kenyerét és nem fordítva, ő finanszírozza az életedet, a tanulásodat és majdan a továbbtanulásodat.
Megtehette volna, hogy amikor anyátok kikerült a képből valamiért (meghalt, lelépett) eldob benneteket, aztán kínlódjon veletek az állam.
De ha nektek ennyire borzalmas volt, akkor ti is kérhettétek volna az állami gondozásba vételeteket a gyámhatóságtól, de valamiért mégis inkább ez éri meg neked.
Tényleg nagyon sanyarú a sorsod és rabszolga vagy, hogy apád annyit kér tőled, hogy időnként főzz valamit!
Az eszem megáll!
Megjegyzem, ilyen hálátlan kölyök mellett én is innék, holott antialkoholista vagyok.
Tudod az egyik barátnőmet az apja megpróbálta megfojtani, később az anyját is a 7 éves gyerek szeme láttára, aztán lelépett és az égvilágon semmit nem tudnak róla, nyilván nem fizet gyerektartást se meg semmit. Ő mégsem beszél így az apjáról, pedig igazán tehetné.
Az én apám meg leitatott, amikor 8 éves voltam, azt se tudtam mit csinálunk, aztán évekig molesztált. És én sem beszélek így róla. Pedig ő sem segít semmiben, sőt.
Ajánlanám, hogy mérsékeld a mocskos szádat, mert gyomorforgató a stílusod.
Na, ha az én gyerekem lennél és ilyen undorító stílusban mutatkoznál meg, nekem nem csak a szám járna, hanem a kezem is el, de nagyon gyorsan.
Ne haragudj, de ha neked egész éjjel tanulnod kell azért, hogy a középiskolai tananyagot elsajátítsd, akkor igen gyenge képességű lehetsz, és ne számíts sok jóra, ami a jövőt illeti.
De majd térjünk vissza pár év múlva erre a kérdésre, mikor 8-10, ne adj isten 12 órás munka után még főznöd és takarítanod kell, hogy ellásd a gyerekedet.
a," hát elarulom nektek ti kis nagyszájú seggarcok,"
-köszönjük a primitív megjegyezésed,igy legalább pont azt a következtetést tudtuk levonni amit már amúgy is sejtettünk rolad
" pszichológushoz kellett es kell is járnunk!! "
-nos , féltelezm,hogy pszichológushoz édes keveset jártál,vagy legalábbis nem sokat segített rajtad.(mellesleg nem itt kellene sajnáltatnod magad )
"Ezt egy felmérés kedvéért tettem fel h ng nézzen, mégis ki az aki POFAZIK mert ő is egy ilyen ember, es ki az aki RA KERDEZ H MEGIS MI VAN ÁLTALÁBAN!"
- és te kérdezted valaha is édesapád,hogy milyen probléma érte ami miatt inni kezdett? -Csak úgy általában- Mellesleg ,a helyedben elgondolkodnék azon,hogy bár ezt is megbecsüljem amit tesz érted,mert beadhad állami gondozásba is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!