Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondhatta vajon nekem...

Miért mondhatta vajon nekem édesanyám, hogy normális, tisztességes lány nem mosolyog az esküvőjén?

Figyelt kérdés

Mert olyankor elvileg illene egy picit sírnia,könnyeznie,mivel akkor szakad el hivatalosan is a szülői háztól.

Én végigmosolyogtam az esküvőmet,a fotózást,mindent,szinte kacagva csináltam végig,szárnyalltam,és ezen édesanyám nagyon megsértődött,utólag megkaptam tőle,hogy ez rosszul esett neki. Tavaly volt,de néha még emlegeti most is,hogy ezt nem illett volna,és a vendégek biztosan megrőkönyödtek rajtam,hogy sehol egy könnyes szomorúság. Vissza persze más vendégtől nem hallottunk ilyet,de mondhattak a hátunk mögött is bármit éppenséggel.

2017. máj. 5. 08:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerős csaj esküvőjét végig sírta az anyja.

Azután kiderült, hogy nem a meghatottságtól, hanem azért mert kirepült hazulról a házias leánykája, és mostantól rá marad az összes takarítás.

Ilyen is van.

2017. máj. 6. 06:58
 32/33 anonim ***** válasza:

Én borzasztóan el lettem volna keseredve, ha feleségem az esküvőjekor sírt volna, ahelyett, hogy velem együtt örült volna.

Kérdező! Nem akaratod ellenére kényszerítettek a férjedhez, ugye? Hanem szabad akaratodból, szerelemből mentél hozzá, ugye? Akkor mi okod lett volna sírni?

2017. máj. 7. 23:11
 33/33 anonim ***** válasza:
34%
Gondolom mert régen a nők hozzá lettek adva vkihez,és végig sirtak mert tudtak h életük oda.. Anyud csak irigy volt h te boldogságban házasodsz,középkorú nők mind ilyen keserűek.
2019. jan. 31. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!