Anyum megvert mit tegyek?

Figyelt kérdés

eltilt mindentol. Még a páromtól is. 16 eves vagyok. Szerinte nincs sajat eletem mert még nem vagyok 18. A telefonom elvette,ha tehetné elolvasná az üzeneteimet is. De ehhez nincs joga. Tegnap annyira összevesztünk hogy fejbe vágott és a kezem is ugy megfogta h mais lila és fel van dagadva. Apum a hajam tépte meg. Konkret oka ennek nincs. Nem tetszik nekik a baratom. az érdekelne hogyha elmegyek itthonrol a rendorseg hazahozna? ha van lathato bizonyitekom (a kezem) hogy nem csak lelkileg de testileg is bantottak akkor is ugyanigy visszahoznak? szivesen elmennek csak félek attol h hazahoz a rendorseg és akkor tuti h megvernek mégjobban.

a válaszokat köszönöm!

16/L

2017. máj. 3. 16:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom, hogy ok nélkül megvertek a szüleid :( te soha se bántsál másokat, hisz tudod, hogy milyen rossz neki. :(
2017. máj. 4. 20:49
 22/31 anonim ***** válasza:

Hmm... nehéz szitu. Nagyon nem normális, ami történik... hova tudnál menni, de tényleg? Nagyszülők?

Nincs tippem, hogy mit lehetne megbeszélni a szüleiddel, hogy ne terrorizáljanak. Sulipszichológussal mindenképp beszélj a történtekről, és a lehetséges megoldásokról! Oszifő segít felvenni a kapcsolatot.

2017. máj. 5. 10:11
 23/31 A kérdező kommentje:
azon a lehetséges megoldason gondolkodtam hogy elmenni gyámügyre és kb sirva könyörögni,hogy ne vigyenek vissza haza,kérni azt,hogy állami gondozásba vegyenek és onnan pedig egy koli a sulinak a kolija. Ofom segitett,utana járt de nem sok siker eddig, ő is azt mondta h 18 lennek minden siman menne, szerinte sem normalis ami itt megy. Anyumnak mondtam a pszchihologust azt mondta hogy ad két pofont, ugyanaz az eredmény. Szoval erre kéne rájönni,hogyha a látható bizonyitékom alapján nem viszne haza akkor egértelmu,hogy elmegyek. És az,hogy hova megyek kb 5 helyet felajanlottak,barataim nagyon sokban segitenek is.
2017. máj. 5. 12:56
 24/31 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell tudnia róla anyudnak, hogy pszichológushoz jársz.
2017. máj. 5. 13:33
 25/31 anonim ***** válasza:
6%
Szegény kislány :( Remélem jobb életed lesz, és nem fog bántani senki. Menj olyan helyre, ahol megbecsülnek, és nem bántalmaznak. Tiszta szívemből kívánom, hogy javuljon a helyzeted. Légy jó. :)
2017. máj. 5. 18:09
 26/31 A kérdező kommentje:
Pszchiologushoz szulo nelkul nem tudok menni, meg hat nem is olcso
2017. máj. 6. 17:38
 27/31 anonim ***** válasza:
#26: Az iskolapszichologushoz is kell szülő?
2017. máj. 6. 18:34
 28/31 A kérdező kommentje:
Nincsen sulispszchio..:/
2017. máj. 6. 19:04
 29/31 anonim ***** válasza:
van sulipszichológus... :D
2017. máj. 6. 19:43
 30/31 anonim ***** válasza:
29-es. Nálunk sincs szóval..
2017. máj. 6. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!