Anyum megvert mit tegyek?
eltilt mindentol. Még a páromtól is. 16 eves vagyok. Szerinte nincs sajat eletem mert még nem vagyok 18. A telefonom elvette,ha tehetné elolvasná az üzeneteimet is. De ehhez nincs joga. Tegnap annyira összevesztünk hogy fejbe vágott és a kezem is ugy megfogta h mais lila és fel van dagadva. Apum a hajam tépte meg. Konkret oka ennek nincs. Nem tetszik nekik a baratom. az érdekelne hogyha elmegyek itthonrol a rendorseg hazahozna? ha van lathato bizonyitekom (a kezem) hogy nem csak lelkileg de testileg is bantottak akkor is ugyanigy visszahoznak? szivesen elmennek csak félek attol h hazahoz a rendorseg és akkor tuti h megvernek mégjobban.
a válaszokat köszönöm!
16/L
Hmm... nehéz szitu. Nagyon nem normális, ami történik... hova tudnál menni, de tényleg? Nagyszülők?
Nincs tippem, hogy mit lehetne megbeszélni a szüleiddel, hogy ne terrorizáljanak. Sulipszichológussal mindenképp beszélj a történtekről, és a lehetséges megoldásokról! Oszifő segít felvenni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!