Anyum megvert mit tegyek?

Figyelt kérdés

eltilt mindentol. Még a páromtól is. 16 eves vagyok. Szerinte nincs sajat eletem mert még nem vagyok 18. A telefonom elvette,ha tehetné elolvasná az üzeneteimet is. De ehhez nincs joga. Tegnap annyira összevesztünk hogy fejbe vágott és a kezem is ugy megfogta h mais lila és fel van dagadva. Apum a hajam tépte meg. Konkret oka ennek nincs. Nem tetszik nekik a baratom. az érdekelne hogyha elmegyek itthonrol a rendorseg hazahozna? ha van lathato bizonyitekom (a kezem) hogy nem csak lelkileg de testileg is bantottak akkor is ugyanigy visszahoznak? szivesen elmennek csak félek attol h hazahoz a rendorseg és akkor tuti h megvernek mégjobban.

a válaszokat köszönöm!

16/L

2017. máj. 3. 16:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
17%

Igen, hazavitethetnek a rendőrséggel.

Tanuljál, viselkedjél normálisan, ne csak a pasizáson járjon az eszed és akkor biztosan a szüleid is kedvesebbek lesznek.

2017. máj. 3. 17:51
 12/31 Ignis Subdialis ***** válasza:
71%
A látható bizonyítékodról esetleg felvetethetnél látleletet a háziorvosoddal, mielőtt elmúlik. Én megszöktem konkrétan a Te korodban otthonról agresszió miatt, nekem is volt barátom, de eszembe se jutott, hogy hozzá menjek, hiszen az csak olaj a tűzre, meg őt is bajba sodornám. Egy utcai fülkéből végigtárcsáztam egy halom lelkisegély-szolgálatot, szombat volt, senki nem vette fel, aztán egy mégis. Két hónapig távol éltem, azalatt ők felfogták, hogy nem így kéne. Nem tudom erre mennyi esély van Nálatok, nem nagyon írsz helyesen, lehet hogy a szüleid nem fektetnek nagy hangsúlyt a műveltségre, így lehet, hogy ott nem működne az, ha elgondolkodnának milyen égés, hogy a gyerekük megszökik előlük...(?)
2017. máj. 3. 18:37
 13/31 anonim ***** válasza:
25%
Durván gáz lehet a te barátod, ha ennyire ki p i cs @ z tak miatta.
2017. máj. 3. 18:50
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

Menjél, és jelentsd fel a szüleidet...

Azután majd elvisznek egy intézetbe, ahol te leszel a többi -nálad is agresszívebb- lány csicskája.

Nem részletezném, hogy mikre számíthatsz még ott, de ezerszer vissza fogod sírni a szülői házat!

2017. máj. 4. 10:19
 15/31 anonim ***** válasza:
95%

Orvosi látlelet.

A szülők ellenezhetik párkapcsolatodat, de a verés törvényileg sem megengedett.

Szóval minél hamarabb menj orvoshoz, vetess fel hivatalos látleletet, aztán azzal sétálj be a gyámügyhöz, gyermekvédelmi szolgálathoz (ebben nem vagyok biztos, hogy pontosan kinek a jogköre, talán hozzáértő később kijavít).

2017. máj. 4. 10:21
 16/31 A kérdező kommentje:

látszik,hogy mennyire kedves emberek vannak itt...

8 évig kituno tanulo voltam, gimiben tavaly is 4.2 és most félévkor is 4.2-es átlagom van :) ugy neveltek hogy sohasem szolhatok vissza nekik,nemis tettem. igen valahogy ugy megfogta a kezem,hogy lila lett. osztalyfonokommel beszéltem már, ő segit. Az,hogy nem írtam helyesen az ékezetet nem mindig használom,mivel telefonom nélkule írok.Műveltségemre nem fektetnek nagy hangsulyt..hm.. 8 éve zongorázom. Remélem minden olyan ember adtam kérdést aki szerint én hibás vagyok. Tanárom azt mondta hogy mindenkepp psziologust keressek és mondjam el hogy mitortent és utana anyukámnak lesz szüksége a psziologusra. Nem szoktam vissza szólni. A fő kiváltó ok az volt hogy kb 10-15 perccel késobb mentem haza, szerintem egy tini életeben ez nem akkora gond. De ki,hogy látja. Aki pedig segiteni probalt azt koszonom!

2017. máj. 4. 13:32
 17/31 A kérdező kommentje:
barátomhoz nem szándékoztam menni, ezt egy szoval sem írtam. Az,hogy tilt tőle azzal magyarázza,hogy neki nem szimpatikus,pedig semmi rosszat nem tett! velem is jol bánt nem ártott nekem sohasem. És egyebként kb 2x talalkozott vele anyukam,szoval nem is ismeri.
2017. máj. 4. 13:35
 18/31 anonim ***** válasza:
94%

"Menjél, és jelentsd fel a szüleidet...

Azután majd elvisznek egy intézetbe, ahol te leszel a többi -nálad is agresszívebb- lány csicskája.

Nem részletezném, hogy mikre számíthatsz még ott, de ezerszer vissza fogod sírni a szülői házat!"

Te is mindent elhiszel, amit a filmekben látsz :))

2017. máj. 4. 14:58
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Helló, én voltam a 8-as.

"8 évig kituno tanulo voltam, gimiben tavaly is 4.2 és most félévkor is 4.2-es átlagom van :)"

Akkor keress kollégiumi elhelyezést. Szerintem a ofő tud ebben segíteni, főként, hogy ismeri az okokat.

Ezt a pszichomókusos verzió szerintem hanyagold, hülyeség. Ha anyukád el is menne, amit kétlek, nem lenne nagy hatása, ahogyan ezt a "látleletes" marhaságot is, ami csak arra jó, hogy elmérgesítse a helyzetet.

(amúgy szeretettel várunk muay thai edzésen: ha üt(ni próbál), kivéded, ha megszorít, egy jót röhögsz.... ;D

"Nem szoktam vissza szólni."

Talán ideje lenne elkezdeni.

"A fő kiváltó ok az volt hogy kb 10-15 perccel késobb mentem haza, szerintem egy tini életeben ez nem akkora gond."

Igaz, nem az. Velem is próbálkozott anno anyu, de esélye sem volt erre.

"Az,hogy tilt tőle azzal magyarázza,hogy neki nem szimpatikus,pedig semmi rosszat nem tett! "

Az lehet, de neki egy picit nagyobb tapasztalata van ebben. Lehet, hogy hallgatnod kellene rá, vagy legalább elgondolkodni azon, hogy mi is lehet az oka annak, hogy nem szimpatikus.

Hozzá kell tenni, hogy nekem anyu totál nem szimpatizál a bnőmmel, oka nincs rá, szóval könnyen lehet, hogy neked van igazad.

Ja, kérdés: a barátod előtt is ilyen volt? A barátod milyen? Milyen tanuló, milyen a híre a környéken, balhés-e, vad külseje van-e, stb....

2017. máj. 4. 18:08
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy szerintem egy 16 évesnek már lehet privát szférája. Tehát az nem oké, hogy megnézik az üzeneteidet, ami nagy kár, mert ezzel csak azt mutatják, hogy nem bíznak meg benned. És igen valahogy megkellene oldani a kollégiumot, a párodhoz semmiképpen ne menj, mert abból akkora balhé lenne..

Jól tetted, hogy az ofődnek szóltäl. Egy anyának, akkor sem kéne megütnie a gyerekét, ha az 10-15 percet késik. Mondjuk ilyenkor szerintem írj neki egy SMS-t.:)

Valaki írta, hogy 16 évesen még nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani. Hogy mekkora hülyeség. Nekem vannak olyan ismerőseim, akik 16-17 éves koruk óta együtt vannak, és már gyerekük van! Illetve ismerek olyan párt is akik 20 éve együtt vannak és 14 évesen jöttek össze.

Sok sikert, kérdező!

2017. máj. 4. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!