Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjem kölcsön az...

647843587 kérdése:

Hogyan kérjem kölcsön az autót iskolába járni?

Figyelt kérdés

Hogyan kérjem kölcsön az autót, szüleimtől iskolába járni?

Elég felelősségteljes embernek érzem magam, de félek nem fogom elkapni a kocsit (friss jogsival) és erre szeretnék javaslatokat. Mindössze napi 8 km-ről lenne szó és még a benzint is állnám.

2017. ápr. 30. 16:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%

"Apu, vedd meg nekem a várost

automata váltós

kocsival szelném a dombokat

enyém lenne a kilátó

tudná, aki látott

hogy jó sok pénzünk van"

2017. ápr. 30. 19:37
 22/32 anonim ***** válasza:
85%
Fel akarsz vágni a haverok előtt?
2017. ápr. 30. 20:03
 23/32 anonim ***** válasza:
60%
Kerheted, de nem fogod megkapni. Azzal csak artasz a kocsinak hogy 8km-et menozol vele. Es gondolom a benzin mellett mar felkopna az allad a kocsi karbantrartasatol.
2017. ápr. 30. 20:23
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
A karbantartást nem állná, csak a benzint,utolsó.
2017. máj. 1. 14:31
 25/32 anonim ***** válasza:
11%
En is el tudtam olvasni az utolso mondatot. Csak ugye aki hasznalja az autot annak mar illene a karbantartasba is beszallnia. Mert a kozhiedelemmel ellentetben nem csak benzinre kell kolteni.
2017. máj. 1. 16:26
 26/32 anonim ***** válasza:
12%
én is mikor meglettem a jogsim nem sokkal 17 voltam. másnap kocsival mentem suliba sőt onnantól fogva mindig 2 kmre volt kb a suli. de mikor lapjával megérkeztem üveghangon 2esbe mindenki kiabált h szurjaaaaaaaaaaaaaaaaad neki. annál jobb érzés nem volt
2017. máj. 1. 17:12
 27/32 anonim ***** válasza:
9%
mondjuk nálunk 3. kocsi volt a családba vagy is a sajátom volt. emlékszem h az évfolyamk*rvája megtudta h kocsival járok suliba onnantól fogva hetente 2x-3x elvittem.:) amivel hozzá járult a heti 3x lévő orál sexemhez :D:D:D:D
2017. máj. 1. 17:16
 28/32 anonim ***** válasza:
A világ tele van hülye libákkal.
2017. máj. 1. 22:23
 29/32 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kérdezd meg. Te tudod hogy milyen a kapcsolatotok, de ha megbízható vagy és nekik nem kell az a kocsi ezekben az órákban, akkor nyilván oda fogják adni. Legrosszabb esetben azt mondják hogy nem. Nem fognak megenni. :)
2017. máj. 1. 22:36
 30/32 anonim ***** válasza:
6%

... a sok rosszindulatú kommentelő meg inkább dolgozni menjen gyakori helyett és akkor nekik is futja majd kocsira. :) De utálom az ilyen embereket...

És nem, nem egy felháborodott gyerek... Felnőtt és szülő is vagyok. Ezt a tömör irigységet még így sem veszi be a gyomrom.

2017. máj. 1. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!