Hogyan kérjem kölcsön az autót iskolába járni?
Hogyan kérjem kölcsön az autót, szüleimtől iskolába járni?
Elég felelősségteljes embernek érzem magam, de félek nem fogom elkapni a kocsit (friss jogsival) és erre szeretnék javaslatokat. Mindössze napi 8 km-ről lenne szó és még a benzint is állnám.
Ekkora hülyeséget de rég hallottam... Nálunk, Budapesten sokszor inkább macerásabb a városban, és annak környékén járni. Dugó, trafi, idióták stb...
Igaz, van autónk, de alapjábavéve én, és anyám munkába/suliba nem kocsival járunk. 17F
" minek biciklizzen ha jogsija van."
Autója is van, persze, mi szplők szarjuk a wc-én a milliókat.
Eddig mivel jártál iskolába?
Járt utat a járatlanért el ne hagyd!
Jot nevettem ezen
Ahol en elek a miniszterek is bringaznak a miniszteriumban.
Egeszseges friss levego dugo mentes elet elhizas ellenszere
Azaz oda 4 km, vissza is 4. Ezért, bocs, de totál felesleges az autó, és csak sima pénzpazarlás az egész. Én nem adnám oda azért, hogy menjél vele pár kilométert, majd ott rohadjon egész nap a sulinál. Nem kell felvágni a felszínes, szánalmas idióták előtt, mert gondolom tuti csak ezért kéne. Ráadásul a szüleidnek is akármikor szüksége lehet az autóra.
4 km a suliig semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!