Hogy mondjam meg anyának, hogy nem szeretném, hogy a húga péntek-szombat itt legyen minden héten?
Iskolába jár itt Pesten, úgy van az órarendje, hogy péntek-szombat vannak az órái, valószínűleg jövőre is így lesz.
Neki haza az út 4 óra, szóval összesen 16 órát vonatozik a két nap alatt. És most kitalálta, hogy mi lenne, ha itt aludna pénteken, meg néha jönne a férje és a lányuk is, hogy azért együtt is legyenek kicsit (hétköznap a férje hajnaltól késő délutánig nincs otthon). De nekem ehhez sem kedvem, sem erőm nincs...
Nincs bajom velük, de a nagynéném borzasztóan hamar idegbeteg és hisztis, azonnal visít mindenen, mikor valami családi esemény van, akkor is hisztizik, csapkod, ordít. Mama is mondta, hogy olyan, mint egy neveletlen 6 éves.
A lányuk ugyanolyan miniben, hisztizik, neveletlen, hiába szól rá az ember.
A férjével nincs gond, kicsit olyan "papucs" alkat, csendben tűr mindent.
Képtelen lennék elviselni ezt hetente... Már mikor mamáéknál vagyok (ott laknak), 1-2 óra után sok, hogy folyamatosan a cirkusz megy és szerintem ez nagyon gáz...
De ezt hogy mondjam meg anyának? Hiszen csak a testvére...
Azért kellene az anyjának mondania, mert a nagynéni nem méltatta annyira, hogy hozzá intézze a kérdést, tehát a választ is csak tolmácsolja az anyja!
Még akkor is teljesen furcsa ez az ötlet, ha a szüleid jóvoltából van neked ez a lakásod.
Elvégre azért kaptad, mert felnőttnek tekintenek, felnőtt élettel, akkor tekintsenek is annak!
A Kérdező anyja lehet, hogy nem Budapesten él.
Ha te nem laknál Pesten, akkor hogyan oldanák meg?
És igaza van a 15-nek, hogyha szombaton véget érnek az órái miért nem ő megy haza, miért a családja szállna meg téged?
Hogy lehet valaki Ennyire pofátlan!!
Szánalmas Ennyire ráakaszkodni egy emberre!Vegyen egy házat a környéken, oldja meg magának!!egy kis élősködő!!Nekem is van ilyen ismerősöm
Igy: anya, xy ne jöjjön lakni hozzám.
Ha pedig mégis odaeszi a fene, tarts nagyon sürün csajos partit, meg a pároddal is szexeljetek jo sokat, hogy ne akarjon odacuccolni a nöci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!