Már nem bírom az anyámat. Meg akarom ölni magamat. Mit tegyek?
Az anyámmal nagyon megromlott a kapcsolatunk. Rendszeresen veszekszünk, ordítozik velem, azt mondja legtöbbször hogy hányingere van ha rám néz annyira utál, meg hogy inkább ment volna abortuszra meg ehhez hasonló finomságok. Volt már hogy nekem is jött vagy csak akart mert elszaladtam tőle. Mikor beszélgetek valakivel interneten rögtön mondja hogy azért vagyok én ilyen elviselhetetlen mert az interneten beszélek a sok k*rvával meg hogy én is az leszek meg hogy takarodjak el otthonról nem érdekli hova. Nem tudom mi van vele néha annyira megbánja hogy egész nap sír de bennem ezek megmaradtak és nem tudom megbocsájtani neki. Az iskolában is nagyon sokat romlott a szorgalmam és a magatartásom egyaránt és mikor az osztályfőnök behívta anyámat még engem cs*szett le anyám hogy hogy viselkedek. Szerintem depressziós vagyok e miatt de igazából nem is tudom. Elkezdtem vagdosni a lábamat és a bokámat mert úgy érzem hogy megérdemlem az egész életem egy hiba.. nem kellett volna megszületnem. A testvérem általában ront a vitákon apukám meg mikor hogy de nem tud mit csinálni sokszor összevesznek e miatt, apukám általában megvéd és akkor leáll de sokszor nincs itthon vagy nem tud róla. Egyszer nagyszüleimnek elmondtam az aktuális vitát és hogy miket mond rám, akkor nagyon nagy balhé lett és anyukám megfenyegetett hogy amint kettesben marad velem megöl. Mindig becsukom kulcsra az ajtómat hogy ne tudjon bejönni. Ezt nem bírom meg akarok halni. Bárcsak látnám az arcát amikor közlik vele hogy megvan a hullám. Akkor már bőghetne.. Egyszerűen nem normális, néha sajnálom olyan szánalmas de ezt akkor sem teheti velem. Senkinek sem merek szólni mert nagyobb baj lenne mint most. Az osztályfőnök is volt hogy megkérdezte hogy mi történt velem az utóbbi időben és majdnem elmondtam neki de aztán meggondoltam magamat, mert anyám bemagyarázná hogy nem vagyok normális aztán otthon nekem is szaladna.
Köszönöm annak aki végigolvasta és várom a tanácsokat..bár nem tudom hogy milyen tanácsot lehet erre adni.
Nem hiszem hogy annyira nagy megoldas lenne az hogy diagnosztizalnak nalla egy pszichologiai betegseget, ami nem is biztos hogy jelen van, sot azert nem olyan keves ido, es nem eroszakolhatjak ra eztaz egeszet. Gondolom bizonyitekok is kellenek, tanuk akik alatamasztjak hogy veszelyes a kornyezetere, azis ott van hogy a dilihazakban is van gondolom varolista, es nem hiszem hogy szivesen dugnak ot be egy igenytelen helyre, amik meg rendesen foglalkoznanak is vele biztos penzbe kerulnenek. Gondoljatok bele a lany apja felesegul vette ezta not, es szereti vagy szerette, azert ez nem igy megy emberek.
Nem vagyok jartas ebben a temaban, de nem hiszem hogy ez ilyen egyszeruen menne... 7-es voltam..
Ne csinálj már rosszat magadnak! Így is elég problémát nyomnak rád.
Tulajdonképpen mikor romlott meg a kapcsolatotok? Nem hinném, hogy csak az internetezésed zavarja. Próbáld meg rokonoktól kideríteni, hogy anya miért ilyen, milyen volt régebben. Ha tudod az okokat, lehet, hogy könnyebb lesz kivédened a következményeket.
Anyádnak valószínűleg valami mentális problémája van.
Mi lenne, ha egyszer megkérdeznéd tőle, hogy anya, hogy vagy? És nem csak egy cselédnek néznéd? Mert a pénze meg a főztje az jó neked...
Ezt utálom ebben az oldalban, hogy ilyenkor mindig a szülő a hibás, pedig bele se gondolnak sokan abban, hogy tényleg lehet a szülőnek is valami baja. És persze, nem a legszebb dolog, hogy rajta tölti ki a dühét, de azért próbáljunk már meg egy kicsit több empátiával lenni. Arról nem is beszélve, hogy mindig csak a gyerek oldalát látjuk ide leírva.
Az irásodból az látszik hogy anyád mentális beteg. Hogy tehetnél olyat hogy orvoshoz viteted,hogy meg gyógyitsák? Úgy ahogy bárkit orvosboz viszel ha eltört a lába.
Az hogy az agyában van a baj az csak a betegség gyógyitásának módját befolyásolja.
De ez is betegség. És aki beteg annak orvos kell!
Hány éves vagy?
Mert nem koltozol el?
Probáld videóra venni 1-2 kirohanását. Illetve azt is hogy megbánaj. (A legjobb ez szoros egymásutanban lenne).
Ezt mutasdmeg nagyiéknak,apádnak,hogy mások is lássák,hogy anyuval gond van.
Illetve ha be megy akkor intézd úgy,hogybazt lássa tanulsz,nem pedig a barátnődde chat-elsz.
Úgy intezés: periodusos rendszer,történelmi témák.stb. ezek ott helyben az orra aládörgölheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!