Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el, hogy beteg...

Hogyan mondjam el, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Csütörtökön reggel derült ki, haza is küldtek munkából, és ugye azóta sem voltam dolgozni. Ez feltűnt nekik, tehát látják, hogy valami baj van, de szerintem azt hiszik, kirúgtak.

Kedden kezdődik a kemoterápiás kezelés, 4 hetet biztos bent fogok feküdni, már ha megélem.

Gondoltam elmondom ma ebédnél, de nem ment. Hogy lehet ezt elkezdeni mondani??? Egyszerűen nem ment .. Nem vagyok szívbajos, de nem megy .. Hagyjam elől a leletemet (velük élek), vagy mit csináljak? Próbálok nem belerokkanni, és ez még plusz stressz is.

2017. ápr. 30. 14:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Kirakjam a leleteimet...?... Gusztustalan, hogy bizonygatnom kellene...
2017. máj. 1. 10:11
 22/23 anonim ***** válasza:
57%

Szintén szakápolóként mondhatom, hogy nálunk is vannak bentfekvős kemós betegek. Amúgy, mi a francért akarna valaki egy ilyen betegséggel viccelni??

Egyszerűen oda kell állnod eléjük, és túlesni rajta.

Gyors gyógyulást neked, és sok sok kitartást, kedves kolleganő!

2017. máj. 1. 19:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem vágom mi a baj. Megmondod, hogy 4 hétre befekszel kórházba, mert sugárkezelésre mész. Aztán megkéred őket, hogy hozzanak neked normális ételt, azt csá. Bár ha ott dolgozol, talán még a munkatársak is visznek :D
2017. máj. 1. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!