Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek mennyire számítana a...

Nektek mennyire számítana a szüleitek, családotok véleménye, ha valamilyen drasztikus lépésre készülnétek? 20/L

Figyelt kérdés
Én nem vagyok az a fajta, aki hirtelen felàll és csapot-papot otthagy. Nem tudnàm megtenni, mert tudnàm hogy a szüleim sírnànak,rossz lenne nekik.
2017. ápr. 28. 05:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én kikérem a véleményüket, de soha nem élnek a lehetőséggel (le se szarnak) így már régóta úgy csinálom, ahogy nekem jó. Persze mostmár kéretlenül adnának tanácsot, csak már nem érdekel. Alapvetően olyan személyiség vagyok, aki ha eldönt valamit, azt véghez is viszi.
2017. ápr. 28. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Kikérem és meghallgatom a véleményüket, utána én döntök. Volt már olyan hogy a véleményük meghallgatása után jöttem rá hogy teljesen igazuk van egy bizonyos dologban.
2017. ápr. 28. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért sírnának a döntéseimen? Felneveltek rendesen, nem szoktam olyan döntéseket hozni, amiért sírnának.
2017. ápr. 28. 09:37
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

nekem egyáltalán nem, bár én 20 évesen már nem is laktam náluk...

eddig akárhányszor rájuk hallgattam mindig nagy szarba keveredtem, nem szabad rájuk hallgatni - kivéve ha értelmes szüleid vannak...

37/L

2017. ápr. 28. 09:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Meghallgatom a véleményüket, az érveiket, beszélek velük a dolgaimról.

De az ilyen "sírni fogok, szomorú leszek ha megteszed" kezdetű érzelmi zsarolásnak már nem ülök fel. Egy ideje le is álltak vele szerencsére.

2017. ápr. 28. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem számítana. De ők nem is sírnának utánam, így azért könnyű.
2017. ápr. 28. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Tanácsadás szintjén igen... érzelmek szempontjából kevésbé. Főleg az érzelmi manipulációt utálom (saját családomra vonatkoztattam a kérdést, ők ebben profik).
2017. máj. 2. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!