Kiderült a hazugság, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Röviden,szüleim eltiltottak a barátomtól,ám én titokban beszéltem vele,találkozgattunk stb. Azért utálják,mert láttak egyszer sírni miatta, hozzátenném,nem csak a barátom hibája volt akkor. Anyukám belenézett a telefonomba és látta,hogy beszélek vele ugyanúgy. Kicsapta a balhét,apukám is persze anya pártjára állt. Tudom, hogy az fáj nekik,hogy hazudtam,nekem az fáj,hogy nem engednek azzal lenni,akivel akarok,pedig már 19éves vagyok. Nem lehet velük semmit se megbeszélni. Mit tegyek? Ötletek,hogy megértsenek és elfogadják???2017. ápr. 26. 20:42
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó,igen,igazad van ebben,és nekem szükségem is van a szüleimre,szeretem őket,én csak a saját kis magánéletemet akarnám élni.
2017. ápr. 27. 06:31
12/12 anonim 

válasza:

tegnapelőtt 22:01, 79%-os tökéletesen igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!