Mit tegyek ha hazudtam és kiderült?
Figyelt kérdés
Anyám azt mondta soha többé nem tud megpízni bennem ez komolyan mondta és már kezdem kicsi félni is tőle2012. aug. 11. 11:17
1/6 anonim válasza:
Kérj őszintén bocsánatot, ha tényleg megbántad, aztán várd ki (és tegyél érte), hogy visszanyerd a bizalmát. Időigényes, de többnyire működik.
2/6 A kérdező kommentje:
Hogyan kérhetnék bocsánatot
2012. aug. 11. 11:36
3/6 anonim válasza:
Sokszor a hazugság a racionális, és erkölcsileg is helyes döntés.
Pár példa:
- Ellenfelekkel szembeni alkalmazása természetes.
- Muszáj megdícsérni a nő új frizuráját akkor is, ha az nem előnyös.
- Akiktől függünk (pl. gyermek szülőtől, dolgozó főnökétől) azoknak is sokszor muszály hazudni. Pl. dolgozó annak érdekében, hogy elkerülje a felelősségre vonást; gyerek azért, mert olyat tett amit a szülő helytelenítene, de neki jól esett.
4/6 anonim válasza:
(Muszájt egy helyen helytelenül írtam.)
5/6 anonim válasza:
Bánd meg amit tettél,kérj bocsánatot,ígérd meg és tartsd is be,hogy soha nem hazudsz többet!Egy férfi legyen férfi a talpán,bár mondjuk gondolom te még nem lehetsz túl idő,talán sokkal fiatalabb vagy nálam.Ezt ne firtassuk,nem téma,de kell,hogy legyen annyi eszed,hogy beismered,hogy te voltál a hülye..
6/6 A kérdező kommentje:
10/f de lehet aszt se hiszi el hogy valóban igazat mondok de beszélgettunk és szerintem rendbe jott a dolog
2012. aug. 11. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!