Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha hazudtam és...

Mit tegyek ha hazudtam és kiderült?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondta soha többé nem tud megpízni bennem ez komolyan mondta és már kezdem kicsi félni is tőle

2012. aug. 11. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérj őszintén bocsánatot, ha tényleg megbántad, aztán várd ki (és tegyél érte), hogy visszanyerd a bizalmát. Időigényes, de többnyire működik.
2012. aug. 11. 11:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogyan kérhetnék bocsánatot
2012. aug. 11. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
32%

Sokszor a hazugság a racionális, és erkölcsileg is helyes döntés.

Pár példa:

- Ellenfelekkel szembeni alkalmazása természetes.

- Muszáj megdícsérni a nő új frizuráját akkor is, ha az nem előnyös.

- Akiktől függünk (pl. gyermek szülőtől, dolgozó főnökétől) azoknak is sokszor muszály hazudni. Pl. dolgozó annak érdekében, hogy elkerülje a felelősségre vonást; gyerek azért, mert olyat tett amit a szülő helytelenítene, de neki jól esett.

2012. aug. 11. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
(Muszájt egy helyen helytelenül írtam.)
2012. aug. 11. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bánd meg amit tettél,kérj bocsánatot,ígérd meg és tartsd is be,hogy soha nem hazudsz többet!Egy férfi legyen férfi a talpán,bár mondjuk gondolom te még nem lehetsz túl idő,talán sokkal fiatalabb vagy nálam.Ezt ne firtassuk,nem téma,de kell,hogy legyen annyi eszed,hogy beismered,hogy te voltál a hülye..
2012. aug. 11. 12:06
 6/6 A kérdező kommentje:
10/f de lehet aszt se hiszi el hogy valóban igazat mondok de beszélgettunk és szerintem rendbe jott a dolog
2012. aug. 11. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!