Miért mondok el sokkal több dolgot az életemről az "apámnak", mint az anyámnak?
Sokkal több dolgot elmondok az életemről "apámnak", mint anyámnak. A fontosabb dolgokat szoktam elmondani "apámnak", és ezeket a dolgokat anyámnak nem mondom el.
Az "apámat" azért írom úgy, hogy "apám" mert ő nem a valódi apám. A valódi apámmal rossz volt a család kapcsolata.
Aztán összehozott az élet egy férfival, aki nekem olyan, mintha az apám lenne. Neki elmondom a fontos dolgokat az életemről, és sok mindent elmondok neki. Anyám előtt viszont egy zárt ajtó vagyok. Nem nem merek előtte megnyílni, hanem inkább nem akarok. Ennek mi lehet az oka?
millió oka lehet, de ez nem baj. az a lényeg hogy van valaki akiben megbízhatsz.
anyukádra is biztos számíthatsz néha, más dolgokban. Arra semmi szükség hogy vele is megbeszélj mindent.
Nem fogod szeretni, amit mondok, de talán elgondolkodsz rajta.
Az ismeretlennek azt mondasz, amit akarsz, attól függetlenül, hogy úgy van-e. Anyád viszont jól ismer téged, tudja, hogy amit mondasz, az tényleg úgy van-e.
Csak vigyázz, nehogy egy idősebb férfi elhitesse veleg, hogy apaként megért és törődik veled, és neked meg esetleg nincs elég tapasztalatod, hogy kiismerd.
Vigyázz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!