Hogy mondjam el az anyámnak, hogy Amerikába költözünk?
Kapott a férjem egy lehetőséget az Államokban és úgy döntöttünk, hogy a gyerekekkel együtt költözünk.
Viszont előre látom, hogy az anyám nagyon ellenezni fogja és a padlón lesz ettől a hírtől. Sokat vagyunk együtt, jó a kapcsolatunk, imádja az unokáit (a fiunk most lesz 3 éves, a lányunk 4 hónapos). Pl. most is voltunk nyaralni két hétre, naponta 5-ször hívott, FaceTimeoztunk végig, mégis ki volt teljesen, mire hazajöttünk. Sokat van a gyerekekkel is, tehát nem olyan a kapcsolata velük, mint mondjuk egy olyan nagymamával, akit 2-3 havonta látnak 4 napra...
Én is tehetek erről a kialakult helyzetről, mert fiatalon lettem anyuka (22 éves voltam az első terhességemnél) és anya sokat volt itt a fiunk születése után, rengeteget vigyázott rá babaként is.
Anya, Amerikaba koltozunk.
Ennyi.
Máshogy akkor se lehet mondani, ezek a tények. Elmondod, hogy elköltöztök, aztán majd feldolgozza. Hogy máshogy szeretnéd elmondani?
Azt írod, jó a kapcsolatotok. Akkor miért kell vadidegenek tanácsa, hogy hogy kommunikálj anyukáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!