Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el az anyámnak,...

Hogy mondjam el az anyámnak, hogy Amerikába költözünk?

Figyelt kérdés

Kapott a férjem egy lehetőséget az Államokban és úgy döntöttünk, hogy a gyerekekkel együtt költözünk.

Viszont előre látom, hogy az anyám nagyon ellenezni fogja és a padlón lesz ettől a hírtől. Sokat vagyunk együtt, jó a kapcsolatunk, imádja az unokáit (a fiunk most lesz 3 éves, a lányunk 4 hónapos). Pl. most is voltunk nyaralni két hétre, naponta 5-ször hívott, FaceTimeoztunk végig, mégis ki volt teljesen, mire hazajöttünk. Sokat van a gyerekekkel is, tehát nem olyan a kapcsolata velük, mint mondjuk egy olyan nagymamával, akit 2-3 havonta látnak 4 napra...

Én is tehetek erről a kialakult helyzetről, mert fiatalon lettem anyuka (22 éves voltam az első terhességemnél) és anya sokat volt itt a fiunk születése után, rengeteget vigyázott rá babaként is.

2017. márc. 21. 10:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az anyukámat, ő imádja az unokáját, sokat beszélünk, találkozunk, de valószínűleg hülyét is kapnék, ha naponta ötször felhívna, pláne a nyaralás alatt.

Anyu, jött egy szuper jó lehetőség, költözünk Amerikába, ez és ez lesz.

2017. márc. 21. 13:27
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Ha egyedül él, és nincsen testvéred, aki itt marad vele, akkor fontold meg, hogy Őt is viszed...én nem hagynám itt egyedül Édesanyámat. Mindketten jól járnátok, mert te is dolgozhatsz, lesz a gyerekeknek egy tuti jó bébiszitterjük :-)
2017. márc. 21. 13:33
 13/24 anonim ***** válasza:
30%
En is felvetnem, hogy jojjon. Pedig nincs fuggoseg koztunk, egyszeruen csak fontosabb a csalad mint a penz, es a szuleim is a csaladom, attol meg, hogy szultem.
2017. márc. 21. 13:38
 14/24 Carragher_x ***** válasza:
98%

Akik vinni akarják a mamát is, azok hogy gondolták ezt? Majd szépen együtt fognak élni? Csak mert ez egyenes út a váláshoz. Vagy majd bérelnek neki egy külön ingatlant s eltartják (hisz elég valószínűtlen, hogy a mama nem rendelkezik az Egyesült Államokban hasznosítható piaci tudással)? Nonszensz.

"Anyu, elköltözünk Amerikába." - ennyire egyszerű a mondat, amit keresel:)

2017. márc. 21. 14:13
 15/24 Carragher_x ***** válasza:
67%

"a mama nem rendelkezik"

* - nem

2017. márc. 21. 14:13
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

És akkor mi van?! Felnőtt emberek vagytok, nem kell a hisztijéhez asszisztálni, mert csak sokkal rosszabb lesz.

Anya, Amerikába megyünk, pont.

Én Svájcba jöttem el, pontosan ugyanígy, és nem állt meg a világ, a rokonok ugyanúgy élik tovább az életüket, és kész.

2017. márc. 21. 15:23
 17/24 anonim ***** válasza:
96%

Aki meg költöztetné, az mégis hogyan?! :D

Összecuccoltok, és béreltek neki még egy ingatlant élete végéig?

2017. márc. 21. 15:24
 18/24 anonim ***** válasza:
16%
Ja tenyleg, ebbe bele se gondoltam....hogy egy nagyobb amcsi hazban elve anyukamnak es kene egy lakresz. Bocsi, akkor visszaszivom, nem dobnam fel, hogy jojjon. Csak kozolnem, hogy megyunk Amerikaba, te meg rohadj meg itthon maganysan mert mar le vagy xarva, ugyanis en mar FELESEG ez ANYA vagyok szoval szevasz.
2017. márc. 21. 15:28
 19/24 anonim ***** válasza:
86%
Kérdés? Van hivatalos munkavállalási engedélye a férjednek? A munkáltató biztosít lakást? Csak ebben az esetben mennék ki, nehogy a határon visszafordítsanak. A mamát nem viheted csak úgy ki. Kaphat 3 hónapra tartózkodási engedélyt. Hogy kint el tudnátok-e intézni, hogy végleg kint maradjon, azt nem tudom.
2017. márc. 21. 15:29
 20/24 anonim ***** válasza:
88%
Ugyhogy anya amerikába költözünk ,skypolhatunk minden nap majd ne aggodj.
2017. márc. 21. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!