Hogy mondjam el anyámnak? Kérlek titeket, értelmes válaszokat.
Figyelt kérdés
Na szóval. Barátommal észre vettük,hogy szeretkezés után neki pötty szerű valamik jöttek ki a nemiszervén,nekem pedig túrós szerű volt. Elmentünk dokihoz, minden héten járunk, már épphogy elmúlt ez a valami betegség, most újra visszajött, és mondta barátom,hogy mostmár mondjuk el anyukámnak is. Hogyan mondjam el?2017. márc. 9. 20:35
1/29 anonim válasza:
Ha jarsz rendesen dokihoz, szedsz gyogyszert ra, minek kell beszamolni rola?
2/29 anonim válasza:
Nem is tudom. Ha voltatok mar orvosnál vele, akkor miért akarjatok neki elmondani? Anyukád is max orvoshoz kuldene,optimális esetben. Tünetek alapján ez nekem gombának tunik, bar nem vagyok doki, viszont amig tenyleg teljesen el nem mulik (tobb het is lehet) nem szabad szexelni, mert igy jártok. Kijön ujra. Orvos mit mondott?
3/29 A kérdező kommentje:
Szedtem gyógyszert, más egyenlőre nem kellett. Még.. Mosf újra visszajött ezért szeretném elmondani, de fogalmam sincs hogyan..
2017. márc. 9. 20:41
4/29 A kérdező kommentje:
Nem gomba, a szexet is hanyagoljuk, mar 1 honapja minden heten a dokit jarjuk
2017. márc. 9. 20:42
5/29 anonim válasza:
És milyen fertőzést állapítottak meg nálatok?
6/29 anonim válasza:
Sose értettem a "Hogyan mondjam el" típusú kérdéseket. Tudsz magyarul, nem? Nyisd ki a szád, és mondd el! Vagy mondjuk tollba? Az más kérdés, hogy szerintem is felesleges elmondani.
7/29 A kérdező kommentje:
staphylococcus aureus-t allapitottak meg nalam, erre irt nekem a doktor ur Augmentint, ez jo volt egy darabig, de mint mondtam visszajott.
2017. márc. 9. 20:48
8/29 anonim válasza:
Mert talán bekéne szednetek az egész doboz gyógyszert, nem csak addig amíg van tünet! Az augmentin család az antibiotikum, tehát bakteriális megbetegedésre kaptad, így míg van belőle szedned kell, hogy a genyót kiölhesse sikeressen.
9/29 A kérdező kommentje:
Az egesz dobozzal beszedtem eni, baratom is,mivel neki is irtak fel.
2017. márc. 9. 21:03
10/29 anonim válasza:
Akkor nem anyukád fog tudni ezen segíteni, neki hiába mondanád, ezzel az orvoshoz kell visszamenni, ő tud rá megoldást.
Persze attól még el lehet mondani otthon, ha vagytok olyan viszonyban, de ha neked ez kellemetlen, akkor minek elmondani? Anyukád sem fog tudni vele mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!