Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyámnak?...

Hogy mondjam el anyámnak? Kérlek titeket, értelmes válaszokat.

Figyelt kérdés
Na szóval. Barátommal észre vettük,hogy szeretkezés után neki pötty szerű valamik jöttek ki a nemiszervén,nekem pedig túrós szerű volt. Elmentünk dokihoz, minden héten járunk, már épphogy elmúlt ez a valami betegség, most újra visszajött, és mondta barátom,hogy mostmár mondjuk el anyukámnak is. Hogyan mondjam el?

2017. márc. 9. 20:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
94%

Huseges ez a fiu biztosan? Nem mashonnan hordja rad a bajt? Csak azert kerdezem mert en sajnos jartam igy, nagyon csunya dolgot laptam es hiaba kezeltem magam mindig visszajott. Persze csak evek mulva tudtam meg, hogy mashova os jarkalt....

Tudjak otthon, hogy mi a helyzet?

Canesten kenocsot vegyel mindenkeppen mert ha viszket akkor az gomba lesz. Van tabletta is ra, receptes es draga. De akarmennyire is ellenkezel, en ezzel a fiuval max gumival szexelnek..ha nem akarja, akkor az mar eleve szakito ok.

2017. márc. 10. 12:40
 22/29 anonim válasza:
90%
Hüvelyedből kellenr vennie mintát a dokinak, a folyásod ha kivizsgálják akkor megállapitják milyen bacijaid vannak. Akkor pedig segítenie kéne az antibiotikumnak. Most nekem sem szabad szexelnem 3 honapig a barátommal mert sokáig tart még a bacik elpusztulnak, de az antibiotikumomat már egy honapja beszedtem. :)
2017. márc. 10. 12:52
 23/29 anonim ***** válasza:
57%
Azért receptre nem 10 ezres nagyságrendűek az antibiotikumok, át kell csoportosítani a pénzt, ez nem rendszeres kiadás,átmenetileg biztosan előbbre lehet venni a sorban, illetve a dokival kell beszélni,hogy azonos hatóanyagú gyógyszerekből az olcsóbbat írja fel.
2017. márc. 11. 22:15
 24/29 A kérdező kommentje:
Volt kenet vetel, nem egyszer,ezert jarkaltunk vissza,eredmeny stb.. Most utoljara negativ lett az eredmeny, de vettunk canesflor-t es huvely kupot, tenyleg dragaxdd. HUSEGES HOZZAM!! Doki mondta , hogy mivel en voltam abortuszon, lehet ott piszkaltak el valamit nalam.
2017. márc. 14. 20:56
 25/29 anonim ***** válasza:
37%

KB 15 éves vagy, de már voltál abortuszon. Gyönyörűek vagytok. Tudtommal nem jöhet ki gombás fertőzésre utaló tünet azért, mert abortuszod volt...

20N

2017. márc. 14. 21:59
 26/29 A kérdező kommentje:
Honnan veszed,hogy 15 vagyok? 20 eves vagyok,foiskolara jarok,es ezert nem szerettuk volna. Annyian tudtok egybol sertegetni, kritizalni. Offolast tiltjak, ha nem tudtad volna kedves ri***bikem
2017. márc. 15. 13:33
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy?! Jézus úristen... A kérdésed, a felfogásod és a kommentjeid alapján 15-nél többnek nem gondoltalak volna.
2017. márc. 15. 14:06
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de én is 15 évesnek gondoltalak maximum, a fogalmazásod alapján. Meg amúgy is kulcsszóhoz betetted azt, hogy tini, nem hittem volna, hogy egy 20 éves, főiskolás írja ezeket a dolokat.
2017. márc. 15. 14:09
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál tanácsokat. Mi is összeszedtünk valamit a párommal. Uszodába voltunk, valószínűleg ott sikerült. Elmentem nőgyógyászhoz, írt fel kezelést nekem és a páromnak is. Most felnőttek módjára kezeljük magunkat ahelyett, hogy anyának nyavajgunk.

20N

2017. márc. 15. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!