Anyámnak miért vannak ilyen "beütései"?
Figyelt kérdés
Tegnap jött volna 2 haverom fifáztunk volna. Megkértem szépen anyamat hogy be-e vihetem a szobámba a tv-t meg a játékot. Azt mondta hogy nem. Én elfogadtam. Aztán arra kértem anyámat hogy amikor itt vannak a haverjaim hogy menjenek be a szobájukba mert csináltunk volna ilyen haveros délutánt 1..2 óráról lett volna szó. Erre ő teljesen kiakadt. Hogy mit képzelek magamról hogy én irányítom őket ha nem tetszik el lehet költözni. Ezt már megszoktam egyik fülemen be másikon ki. Apám ilyenkor papucs-férj módjára kussol. De látom rajta hogy már neki is kezd az agyára menni a folytonos üvöltése. Amikor megjöttek a haverjaim akkor minden rendben volt 10 percig. Ők direkt leültek a nappaliba és figyeltek. Amikor mondtam azt hogy "ba..meg" (nagyon vallásosak) akkor jött a következő vita. Ő szépen elküldte a haverjaimat mert rossz hatással vannak rám és megfogta a playstationt és a földhözbazta. Ezzel a mondattal "Ezt is mi vettük neked" Nem vagyok kocka, jó ha havonta leülök 2 órát kockulni így még nem fájt annyira amit csinált. 12 évesen vették nekem. Most már nehezen, de saját magam keresem a pénzt. Én ilyenkor teljesen leblokkoltam. Tátott szájjal néztem kb 10 percig erre elkezdi hogy "ne röhögj,ne röhögj" és kb 10 centiről figyelt. Komolyan mondom majdnem beszartam tőle. Ezutan szépen lementem a konditerembe. Miután visszajött mintha mise történt volna. Nem tudom mit evett tegnap. 17/f2017. márc. 25. 15:55
1/6 anonim válasza:
Nincs megb**aszva. Már bocsánat.
2/6 anonim válasza:
En csak annyit mondok, hogy erre a problemara masok gyogyszert szednek 😓
Amugy lehet klimaxol es attol ilyen kattos
Anyukamra is rajon nehe a "banyakor" es akkor kiabal mindenert meg tiszta idegbeteg, de amugy meg tok jofej, viccelodos, normalis, barmit elmondhatok. Csak a hormonok miatt neha "nem szazas". De o szed is nyugtatot meg antidepresszanst
3/6 A kérdező kommentje:
Ő is szed valami természetes nyugtatót
2017. márc. 25. 16:18
4/6 anonim válasza:
Ebben a történetben egyedül te vagy a hibás. Csak hozzád hasonló kisgyerekek adnak igazat neked.
Tiszteletlen és bunkó vagy.
5/6 anonim válasza:
A papucs apukád igazán összeszedhetné magát. Nyilvánvalóan ő sem élvezi a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!