Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félreérthetetlen helyzetben...

Félreérthetetlen helyzetben láttam a lányomat a barátnőjével. Érdemes felhoznom neki a témát vagy várjak, míg ő beszél róla?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 19:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Az nem derült ki, hogy te hogyan állsz ahhoz a tényhez, hogy a lányod a lányokat (is) szereti.

Ha nem zavar, akkor én elmondanám neki: láttam, hogy csókolóztatok, engem nem zavar, ha barátnőd van, nekem az a fontos, hogy boldog legyél vele,előttem felvállalhatod.

2017. ápr. 25. 11:48
 22/31 A kérdező kommentje:
Hát,így hirtelen kicsit furcsa és hihetetlen de kitagadni vagy bántani biztosan nem fogom.
2017. ápr. 25. 12:20
 23/31 anonim ***** válasza:
98%

Oka lehet,hogy nem mondta el neked.

Én inkább őszinteség párti vagyok,elmondanám neki, hogy láttam ,hogy csókolózott vele.És megkérném,hogyha valamit el akarna mondani, akkor mondja, nem fogok ítélkezni.

Nem tudom amúgy,ha annyira titkolni akarná,akkor nem úgy csinálná,hogy te is otthon vagy, ráadásul nyitott ajtónál.

Ennél azért egy kamasznak is több esze van,szerintem magától is elmondaná majd.

2017. ápr. 25. 12:30
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, még egy jó anya-lánya kapcsolatban is nehéz erről beszélni. Szerintem várj és ne hozd te fel. A másik, amikor "rajta kaptad őket", azt észrevették? Ha igen, akkor felhozhatod a témát.

Szerintem ebben az esetben a csendes támogatás a legjobb, hagyd őt megnyílni és fogadd el a barátnőt. Érezze azt, hogy mellette állsz, mert gondolom, ez így is van.

2017. ápr. 25. 12:37
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem vették észre.Én meg kimentem és zajt csapva mentem be megint,hogy meghalljanak.Ekkorra abbahagyták.Gondolom azt hiszik,hogy akkor jöttem először haza,mert nem mutatták jelét,hogy azon aggódnának,hogy láttam-e őket,egymással is és velem is egész nap úgy viselkedtek mintha mi sem történt volna.A szupermarketbe ugrottam le,tehát nem úgy csinálták,hogy otthon voltam.De külön lakása van a lányomnak,csak hétvégére nála voltam.
2017. ápr. 25. 13:06
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még váj és próbálj puhatolózni,hogy mi is lehet a helyzet.Lehet azért nem mondja el,mert nem is komoly kapcsolat,csak úgy kipróbálnak egymással dolgokat,ami érdekli őket. Hiába felnőtt már,ha még nem volt nővel érdekelheti,de lehet,hogy komoly kapcsolatot fiúval tervez, ez meg csak egy kis kíváncsiskodás,szórakozás,ezért nem látja értelmét,hogy elmondja.Az is lehet, hogy valóban leszbikus,de még fél,szégyelli felvállalni, és ha elmondanád,hogy láttad a csajjal,akkor megsértődne,vagy feldühödne,hogy minek leselkedsz utána,mi közöd hozzá stb.

De az is lehet,hogy már akart neked beszélni róla,de félt, vagy szégyelte.És lehet,hogy nagy súlyt vennél le róla,ha nem neki kellene ezt rádzúdítania,hanem te már tudnál róla és támogatnád.

Mivel nem tudhatjuk melyik variáció az igaz, vagy hogy van-e más körülmény,ami háráltatja,az a legokosabb ha vársz.Így legalább neked is lesz időd feldolgozni.

2017. ápr. 25. 13:21
 27/31 anonim válasza:
84%

valószínűleg nem fog róla beszélni, ha eddig nem tette.

én egy 24 éves lány vagyok, volt egy komolyabb fiú barátom, de vége lett. azóta egy lánnyal járok együtt és nagyon szeretjük egymást, már 1 éve.

nem mondanám magam leszbikusnak, de szerelmes vagyok a barátnőmbe, szóval heteroszexuálisnak sem.

27 évesen valószínű nem csak kíváncsiságból smárolt azzal a lánnyal.

én sem mondtam el otthon még, várok mit hoz a jövő a barátnőmmel.

próbáld meg elfogadni a tényt, és örülni, ha a lányod boldog valakivel.

2017. ápr. 26. 23:52
 28/31 anonim ***** válasza:
Én jobban örülnék, ha az anyukám kezdeményezné ezt a témát. Senkinek nem jó hazugságban élni, valószínűleg a lányodnak is stressz és neked is. Szerintem menj oda és biztosítsd róla, hogy nem változik ettől semmi.Vedd le a válláról ezt a terhet és a sajátodról is, sokkal jobb, nyitottabb lesz a kapcsolatotok utána.
2017. ápr. 27. 21:32
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem segítene neki, ha ezentúl vigyáznál arra, hogy még véletlenül se mondj semmi rosszat a melegekről, sőt akár fel is hozhatnád úgy általánosságban a témát, például hogy olvastál róla valahol, és hogy szerinted semmi rossz nincsen abban, ha két ember szereti egymást, még akkor sem ha azonos neműek. Esetleg amikor kettesben vagytok rákérdezhetnél, hogy hogyan áll a szerelmi élete, tetszik-e neki valaki, de ne úgy mondd, hogy tetszenek-e neki a fiúk. Azt is mondhatod, hogy megbízhat benned ebben a témában, mert te örülnél a boldogságának és nem adnád tovább senkinek azt, amit veled megoszt.

Nekem biztosan sokat segített volna kamaszként egy ilyen beszélgetés, de anyukám sosem szerette az ilyen őszinte beszélgetéseket, ezért 19 évesen üzenetben írtam meg neki, hogy mi a szitu, akkor is csak kényszerből.

2017. ápr. 28. 17:30
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
eddig azon voltam, ne hozd fel, de talán mégis, neki is nagy stressz 27 évesen, és jobb ha tudja, hogy elfogadod az életét. Nehét lesz, de te vagy az anya és az idősebb.
2017. ápr. 28. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!