Félreérthetetlen helyzetben láttam a lányomat a barátnőjével. Érdemes felhoznom neki a témát vagy várjak, míg ő beszél róla?
Uristen, 9-es.. -.-
Nem hinném hogy turkálna a magánéletében, de azért a nemi identitásával márcsak tisztaban lehet, vagy talan nem?
Mi ebben a szonyu ?
Lanyokat szereti es ?
Szoktasd magad a tudathoz
"Mi közöd van a felnőtt 27 éves lányod magánéletéhez?"
Talán mert a lánya, és kétlem, hogy a rosszindulat vezérelné.
Megint jönnek a tinik, akik szerint 18 után senkinek semmi köze semmihez, de azért maximálisan támogassák őket :)
Ha ezt 27 éves lányodnál láttad, akkor minimum biszex. Volt már fiú barátja?
Rengeteg dolgot nem tudunk, hogy milyen a kapcsolatod a lányoddal. ne hozd fel a témát, 27 éves, ha jól nevelted, akkor úgyis tudja, hogy elfogadod. Sokan aggódnak az unokák miatt, de a nemi vonzódásnak semmi köze a gyerekkérdéshez. A legtöbb leszbi nő is akar gyereket, megoldják.
Szerintem legyél nagyon toleráns, mert neki sem könnyű, sőt nagyon nehéz, hogy elmondja neked.
Valószínűleg azért nem mondta el, mert vagy fél a reakciódtól vagy nagyon friss a kapcsolat.
Bár szerintem, ha nem rögtön nekiestél és leordítottad vagy elzavartad a házból, hanem itt kérdezel, akkor már nem reagáltál/reagálhattál rosszul.
Nyilván nehéz egy ilyet feldolgozni még egy olyan embernek is, aki elfogadó. Kérdés mi a célod? Változtatni nem hiszem, hogy fogsz tudni rajta, hiszen egy 17 évesnél sem szokott menni a szülőknek. Egy 27 évest meg már tiltani sem lehet. Ilyen célokkal inkább ne említsd neki a dolgot. Kitagadni sem hiszem, hogy szeretnéd, mert akkor már megtetted volna.
Ha csak azt szeretnéd, hogy őszinte legyen és a kettőtök közötti kapcsolatot rendezni, illetve megismerni a barátnőjét, akkor viszont beszélhetsz vele róla szerintem. Én lassan 21-hez közeledve pl. örülnék, ha az anyukám hozná fel a témát. Ugyanis mikor egyik nap a pasijának az egyik leszbikus rokonáról beszél, aki tök jófej, majd másik nap ordítva üvölt egy meleg hírrel kapcsolatban, hogy undorító és, ha ilyen leszek akkor kidob otthonról, akkor pl. szerintem jó okom van arra, hogy inkább nem beszélek erről, miközben vágyom arra, hogy újra őszinte kapcsolatunk legyen, mint 10-12 éves koromban.
Szerintem azt erősítsd benne, hogy veled lehet őszinte bármikor. Illetve megkérheted, hogy meséljen neked erről a lányról. Ezeket anélkül is meg lehet tenni, hogy felhozod a látottakat és így az ő döntése marad, hogy be szeretne-e avatni vagy sem.
Ha nagyon nem bírod ki, akkor pedig meséd el, hogy mit láttál és, hogy szeretnél erről beszélgetni. De akkor ne úgy állítsd be, hogy ez de undorító, mert azzal elriasztod. Itt is inkább a szeretlek, szeretném, hogy őszinte legyél hangnemet, üzenetet célszerű erősíteni.
És mint korábban írták, valaki szexualitása és párkapcsolata nyilván magánügy, de családban ez kicsit más tészta. Főleg, ha nem a saját szobájában kaptad rajta őket, ahová kopogás nélkül nem illik bemenni, hanem a nappaliban. És az is egy teljesen természetes dolog, hogy egy szülő szeretné tudni, hogy ki is, mi is a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!