Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mas is van olyan aki mindig...

Mas is van olyan aki mindig ezt hallgatja itthon vagy csak én?

Figyelt kérdés
voltam olyan hulye meg fiatalabb koromban hogy belefogtam az erettsegibe, eljutottam nagy nehezen az erettsegire de a vizsgak nagy resze nem sikerult, eletem legnagyobb hulyesege volt hogy ebbe belefogtam hisz sose voltam okos jo tanulo, ez mar regebben volt de meg most is azt hallgatom mindig hogy be kene mar fejezni ujra kene erettsegizni hogy meglegyen, de en tudom hogy ugyse lenne meg tok hulye vagyok hozza, most mar eletem vegeig ezt kell majd hallgatnom?? esetleg iskolaigazgatoval nem lehetne valahogy egyezkedni hogy tegyek sikeresse az erettsegim?? vagy ez hulyeseg?? jobbat nem tudok.

2017. ápr. 21. 15:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ha kepes lennek megcsinalni nyilvan megcsinalnam hisz nem vagyok a sajat magam ellensege, de en tenyleg hulye vagyok nem tudok mi csinalni, egyaltalan hogy lehetne ezekre normalisan felkeszulni, semmit se tudok.
2017. ápr. 21. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Az érettségi akkor ér valamit,ha utána még tovább tanul az ember, egyébként, ha csak meg van mondjuk egy szakma után,akkor kb. arra jó,hogy a port fogja a fiók alján. Nekem is van érettségim. Annyi, előnyét láttam eddig,hogy elmondhatom,nekem is van érettségim.
2017. ápr. 21. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy analfabeta is le tud erettsegizni kettesre... nem egy atomfizika szintu dolog. En a budos eletben nem tanultam meg az iskolaban toltott 12 evem alatt, zseni sem vagyok, megis 5os probaerettsegiket irok.
2017. ápr. 21. 18:25
 14/17 jafnrétti ***** válasza:
100%

Ne idegesíts már, ilyen egyszerűen nincs! Bárki le tud érettségizni, ha felkészül rá. Én esti suliba jártam az utolsó két évben, és ott érettségiztem. Nem volt nehéz egyáltalán. De oké, én azt is elhiszem, hogy van olyan, akinek nehéz. Volt több olyan osztálytársam, akinek nem ment könnyen, és mindenféle sértés nélkül, csak a tények ismeretében, ki merem jelenteni, hogy volt köztük olyan, amelyik nagyon buta volt. De MINDENKI meg tudta csinálni.

Mondjuk jó lenne, ha kicsit több infót csepegtetnél, például, hogy melyik tantárgy nem ment.

Egyébként van valami végzettséged? Szakmád van? Jól értem, hogy amúgy a középiskolát elvégezted (hiszen ha buktál volna valamiből, akkor nem is mehettél volna érettségizni), de érettségi bizonyítványt nem szereztél? Mert bár a munkám során nagyon sok különféle ember végzettségeit rögzítem, de iszonyúan ritka az, amikor valaki érettségi bizonyítvány nélkül rendelkezik középiskolai végzettséggel. Pont azért, mert aki eljut odáig, hogy elvégzi a gimnáziumot, szakközepet, az már azért az érettségit is képes megcsinálni.

2017. ápr. 21. 19:17
 15/17 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Most lehet én vagyok hülye, de szerintem aki nem teljesen értelmi fogyatékos, és megtanult írni-olvasni az az érettségin is képes átmenni, mi osztályunkban még a teljesen hülyéket is 3-assal rugdosták át... :D
2017. ápr. 21. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Sok szakma alapfeltétele az érettségi megléte manapság, ráadásul ha nem akarod egész életedben segédmunkásként húzni a beled, akkor vegyél szépen erőt magadon, és csináld meg. Hidd el, hogy nem egy nagy valami, kettesre bármelyik megírható szinte tanulás nélkül. Nekem volt 1-2 igencsak butácska osztálytársam annó időbe', de mindenki meg tudta írni őket. Neked is menni fog.
2017. ápr. 22. 06:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha gyengeelméjű vagy, Kérdező... akkor elhiszem. Kisegítőből nem nagyon szoktak érettségizni. (Kivételért lást: Egy kutya különös esete az éjszakában... de ott ez tényleg nagy dolog volt.)

Az írásodból ítélve tényleg van valami gond ott fenn. Megjegyzem, még mindig jobban írsz, mint sokan itt, akik "okosnak" vallják magukat, vagy legalábbis normálisnak, és sajnos vélhetően le is érettségiztek.

2017. ápr. 22. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!