Mas is van olyan aki mindig ezt hallgatja itthon vagy csak én?
Ne idegesíts már, ilyen egyszerűen nincs! Bárki le tud érettségizni, ha felkészül rá. Én esti suliba jártam az utolsó két évben, és ott érettségiztem. Nem volt nehéz egyáltalán. De oké, én azt is elhiszem, hogy van olyan, akinek nehéz. Volt több olyan osztálytársam, akinek nem ment könnyen, és mindenféle sértés nélkül, csak a tények ismeretében, ki merem jelenteni, hogy volt köztük olyan, amelyik nagyon buta volt. De MINDENKI meg tudta csinálni.
Mondjuk jó lenne, ha kicsit több infót csepegtetnél, például, hogy melyik tantárgy nem ment.
Egyébként van valami végzettséged? Szakmád van? Jól értem, hogy amúgy a középiskolát elvégezted (hiszen ha buktál volna valamiből, akkor nem is mehettél volna érettségizni), de érettségi bizonyítványt nem szereztél? Mert bár a munkám során nagyon sok különféle ember végzettségeit rögzítem, de iszonyúan ritka az, amikor valaki érettségi bizonyítvány nélkül rendelkezik középiskolai végzettséggel. Pont azért, mert aki eljut odáig, hogy elvégzi a gimnáziumot, szakközepet, az már azért az érettségit is képes megcsinálni.
Hát, ha gyengeelméjű vagy, Kérdező... akkor elhiszem. Kisegítőből nem nagyon szoktak érettségizni. (Kivételért lást: Egy kutya különös esete az éjszakában... de ott ez tényleg nagy dolog volt.)
Az írásodból ítélve tényleg van valami gond ott fenn. Megjegyzem, még mindig jobban írsz, mint sokan itt, akik "okosnak" vallják magukat, vagy legalábbis normálisnak, és sajnos vélhetően le is érettségiztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!