Mas is van olyan aki mindig ezt hallgatja itthon vagy csak én?
Ne haragudj, de azért az érettségi annyira nem nehéz, hogy legalább kettessel ne tudja valaki megcsinálni. Ezt nem lehet arra fogni, hogy ki mennyire okos, egy kettest mindenki képes összehozni, ha veszi a fáradságot, és készül rá.
Az iskolaigazgatóval nem lehet "egyezkedni", mert az érettségi bizonyítvány közokirat, annak hamisítását a törvény szigorúan bünteti.
Szóval két lehetőséged van: vagy nekiállsz, és megcsinálod, például a saját magad érdekében is, meg azért is, hogy békénhagyjanak, vagy ha eldöntötted, hogy te nem akarod megcsinálni, akkor meg ne foglalkozz a családtagjaiddal, költözz el, élj önállóan, és akkor nem kell őket hallgatnod.
Talán vegyél erőt magadon..
Kicsit sok a kifogás.
Mit gondoltál érettségi nélkül hol tudsz majd elhelyezkedni? Már lassan wc pucoláshoz is kell.
Bár szerintem te az a tipikus semmirekellő ember lehetsz ha egy érettségit feleslegesnek tartasz.
Én lusta voltam mégis sikerült és nem is lett rossz.
Nehogy már ne tudd megcsinálni...
Hogy érted a "belefogtam az érettségibe" körülményeit? Valami más rendszerről van szó, amiben az érettségi valami elérhetetlen, az átlagember számára küzdelmes feladat, és akkoriban a szakmunkás bizonyítvány volt az alap dolog, mert a munkaerő-piacra ők kellettek jobban és stabil állást lehetett kapni?
Mert ha te az utóbbi 20 évről beszélsz csak, akkor az érettségi az életed egyik legkönnyebb vizsgájának számít, és az ebben az időszakban végzett középiskolások bőven 95+ százaléka sikeresen teljesíti is azt.
Ha nem akarod nem kell hallgatnod, egyszerű, költözz albiba és tartsd el magad a fizetésedből, amit az érettségi nélküli munkádért kapsz. Ha sikerül, akkor király, ha nem, akkor belátod hogy az érettségi alap, anélkül utcaseprőnek se fognak felvenni.
Csak a matekra kell ráfeküdni, többiből a használható segédanyagokból( szöveggyűjtemény, atlasz) egy kettest ki tudsz nézni.
Érettségi nélkül hova szeretnél menni?
Ilyen nehéz az érettségi? Hogy ne tud letenni?
Az igazgató nem fog tenni az érdekedben semmit, főleg, ha te csak nyafogsz és kifogásokat keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!