Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Abba kell hagynom a testépítes...

Abba kell hagynom a testépítest mert ANYÁM így látja jól? 16/f

Figyelt kérdés
2 hónapja kezdtem. Már akkor sem tetszett neki hogy olyan "furán eszek". Múltkor volt egy pánikrohamom. De szerinte nem phsihés alapú. A pánikroham mióta testi betegség?? Mind csak mondja mondja a magáét. Én nem szeretnék lemondani az étrendemről.
2017. ápr. 20. 06:39
1 2 3 4
 31/36 kovpet ***** válasza:
20%

A kérdező suliban van, gondolom.

Vagy ha még tart a szünet, akkor alszik :)

Amúgy nem hinném, hogy 16 évesen versenyszerűen testépítene, csak jól akar kinézni. Valószínűleg nem használ illegális szereket. Így egészséges a gyúrás.

Persze, ha agyonkoxolja magát meg szétcseszi az ízületeit, az más, akkor nem egészséges.

Ebben is, mint mindenben, meg kell találni az egészséges középutat. Nyilván, akkor nem fog versenyt nyerni, de ez ilyen, az élsport sosem az egészségről szólt.

2017. ápr. 20. 11:50
 32/36 anonim ***** válasza:
85%

Janika most isolában van. Ha hazajön, majd válaszzol.

De igaz, jól beetetett.

2017. ápr. 20. 11:59
 33/36 anonim ***** válasza:
81%

Én a 26.válaszoló anyukával értek egyet.

Ennyi idősen bőven elég lenne,hogyha csak beépítenéd a rendszeres mozgást az életedbe és próbálnál kicsit egészségesebben táplálkozni.

Ennek is lenne eredménye, ami szerintem bőven elég ennyi idősen.

A testépítők nagy része meg tényleg szed, szúr valamit magának.Én ezeket inkább hanyagolnám, nem ér ennyit az egész..

2017. ápr. 20. 17:44
 34/36 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarok a komment csatába beleszállni most ugy h el sem olvastam csak futólag mindet :D Na figyu.

16 évesen szerintem baromira van időd testépitést csinálni. Én 15-16 évesen kezdtem el kb kihagyásokkal de 4 évig toltam. Én is szendót ettem, néha csirkemell volt meg ha volt itthon hal konzerv vagy tojás ettem edzés előtt 3-4 db-ot de nem minden nap, kb egyik héten csak azt másik héten ami volt, és ha hiszed ha nem simán össze tudtam hozni egy jó alakot ezzel is a spanok ámultak h milyen jól nézek ki, pedig csak ezeket ettem meg néha mikor szülinap,névnapra kaptam egy 10-est vettem fehérjét meg ami a diákmunkából megmaradt abból is vettem :) Anyukád nem sajnálja inkább mikor haza megy melóból, főz és ki van dögölve nem nagyon van kedve neked külön csirkemellt csinálni minden nap, de ez érthető is.

Egy szónak is 100 a vége, edd azt ami van, ha van fehérjés kaja edd meg azt és nyomd!! Később melózol és lesz pénzed, addig meg alapod lesz úgy is.Lehet 2 év múlva lesérülsz és 4 hónapig nem edzel és abba is hagyod utána.. sose lehet tudni munka mellett később mennyi kedved és időd lesz hozzá.

2017. ápr. 20. 19:00
 35/36 anonim ***** válasza:
Kajálj normálisan, és járj le a gyurmába. Esetleg tolj protein + vitamin kombót. Ennyi idősen ettől is fejlődni fogsz. Nem profi koximaxi versenyekre készülsz, tehát full felesleges mindent ennek alárendelned.
2017. ápr. 21. 09:24
 36/36 anonim ***** válasza:
34%

Ha sörözne meg partyzna, senki nem háborodna fel...Kérdező, ésszel, okosan, csináld csak, tök jó, hogy ennyi idősen foglalkozol a sporttal, ha gyúrás, akkor az. A pánikrohamod szerintem inkább anyukád hozzáállásától jöhetett elő :D

Viccen kívül: nem kell általánosítani, hogy mindenki kokszol, persze az élsport külön kategória, de amíg a srác normálisan eszik, és edz, azért, hogy jobb fizikuma legyen, addig nem kell felette ítélkezni meg piszkálni, hadd csinálja.

2017. ápr. 24. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!