32 éves férfi szülőkkel él, sosem volt még barátnője. Mit gondoltok erről Ti, szülők?
Azt, hogy nem a te dolgod. Hadd kérdezzek vissza.
Egy nő részéről mennyivel másabb, ha 2 gyermekkel elhadja a párja és kénytelen visszamenni a szülőkhőz?
Azaz ő is otthon lakik, de nyilvánvaló hogy volt párja.
Ebből az derül ki, hogy nem is baj, ha otthon lakik, inkább az zavar hogy nem szexel. Ez a mai világ nagyon el van torzulva, te jó ég, még szűz, de ciki... Inkább az IQ nulla ember akit ennyire érdekel másik szexszuális szokásai.
Állítólag építkezni akar. Megmondanád, hogy Van olyan szabály, hogy az építkezhet akinek már volt párja? Mégis mit vársz? Mondjuk azt, Te jó ég!!! Nem volt párja, és építkezni akar... Ilyet még nem is hallottam, Mert van egy szabály, először szex csak utána építkezhet. Hát nagy baj van az biztos, de ne nála.
Egy 32 éves férfi tudjon már magáról gondoskodni, ne anyucin meg apucin élősködjön már...
De az is a baj hogy a szülők gyerekként kezelik a felnôtt férfit, de a férfi sem elég érett.
Én összejötten egy olyan emberrel aki 24 évesen anyucin meg apucin élősködött és se munkája nem volt rendesen, se háza, se semmije.Vidékről hogy feljöjjön Pestre 1500ft-ot kellett fizetni a buszra de még annyit sem bírt kifizetni mert nem volt pénze.Aztán találtunk neki munkát ami nem épp a legjobb volt de kapott pénzt és nem kellett az anyukájának főzni meg pénzt küldeni neki Pestre.A fiú meg egyáltalán nem tud főzni...Aztán kilépett a munkájából mert hogy nem tetszik neki és állandóan nyavajgott.Egyszer elegem lett és ott hagytam.Az ilyen ember élettelen... Engem meg visszahúzott a fiú... Az ilyen ember nem férfi... Szóval én ezért nem sueretem az ilyen embereket.Végre fel kéne már nőnie a szüleinek meg a 32 éves pasinak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!