32 éves férfi szülőkkel él, sosem volt még barátnője. Mit gondoltok erről Ti, szülők?
Azt gondolom róla, hogy az ő dolga...
Én is had kérdezzek: ezzel Te miért figlalkozol, mint kivülálló ( persze ha az vagy)??
Esetleg érintett vagy, talán az anyuka? Ha igen ez zavar téged? Megoldás: küld el. Hiába lakik otthon meg fog élni.
Szülőként azt gondolom, hogy már rég intézkedtem volna, hogy külön lakjon. Akkor lenne munkája is, ha enni akar. Az meg nem az én dolgom, hogy a magánéletét hogy alakítja.
Ez egy 32 éves gyerek, a szó minden értelmében.
ugy gondolom nem szabad ismeretlenül itélve véleményezni,nem tudjuk hogy mi zajlik benne,hogy otthon él annak több oka lehet,ma nagyon sok fiatal nem tud minimálnál többet keresni,32 évesen egy munkát el kell vállalni ha lesz jobb akkor vált,a társa miatt nem kell aggodni ha megtalálja akivel tud élni akkor lesz!
Recept: egy munka,albérlet és szabadság, ebben segítsd a gyermeked Laurika.
Van maszti is nem mindenki igényli feltétlen a szexet..
HA jó neki igy , nincs gond otthon és dolgozik akkor nem látom a problémát..
Majd ha lesz párja külön mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!