Hogyan tudnám apámat meggyőzni, hogy nem vásárolok hülyeségeket, és amennyit tudok a fizetésemből igyekszem eltenni?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, 19 évesen költöztem el otthonról. Azóta folyamatosan tanulok, dolgozom. Apám szerint több millió forint megtakarításomnak kellene lennie, és valamit tuti rosszul csinálok, amiért nincs 2-3 millió a számlámom.
Tényleg nem költök felesleges dolgokra, de azért az albérlet és tandíj mellett havi szinten több 100 ezret sem tudok félretenni. Jelenleg 1,2 millió forintom van, amivel én elégedett vagyok, mert sokat dolgozom érte, de szerinte ez kevés.
Hogyan tudnám az ilyen jellegű beszélgetéseket rövidre zárni, mikor minden egyes alkalommal feljön a téma?
2017. ápr. 17. 11:09
11/11 anonim válasza:
Sok sikert hozzá, én idén leszek 40 és még mindig ezt hallgatom ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!