Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kinövi a lányom...

Szerintetek kinövi a lányom ezeket a hülyeségeket? 16/L

Figyelt kérdés

Állandóan ilyen extrém sportos videókat néz a youtubeon!Házak meg hidak tetejéről ugrálnak le ejtőernyővel meg hegyet másznak.Vagy volt olyanja is hogy szinte függőleges hegyoldalakon !biciklivel! száguldanak lefelé.De emellett vízisí,mélytengeri búvárkodás na meg téli sportok snowboard is érdekli.Mindig azt hajtja hogy ha vége a giminek elmegy egy világ körüli útra és mindent kipróbál.Amikor mondtam neki hogy ez nem így megy még megsértődött.Tudjátok mikor engedték meg ilyeneket a gyerekemnek.Ezek nem normális emberek az életükkel játszanak nap mint nap!

De nem,ő a fejébe vette hogy extrém sportoló lesz.Mivel magyarázhatnám el neki hogy nem lehet az?

2015. júl. 5. 00:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Jelenleg sportol valamit vagy csak a tévét bámulja egész nap?
2015. júl. 5. 00:22
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem te döntöd el hanem a lányod. Úgysem tudod megakadályozni ha igazán akarja. És remélem ő a 16 éves nem te.
2015. júl. 5. 00:22
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
először is a lányod 16 éves vagy te?
2015. júl. 5. 00:23
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Most még tilthatod, de 2 év múlva azt csinál amit akar.

A snowboard egy elég jó téli sport. A "majd én megmondom a frankót mert én vagyok az anyád" viselkedés helyett inkább vegyél neki egy deszkát, olyan szép hegyeink vannak legalább kiélhetné magát.

2015. júl. 5. 00:23
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Azt remelem tudod, hogy miutan elmult 18 nem szukseges az engedelyed.
2015. júl. 5. 00:24
 6/17 anonim ***** válasza:
32%

Nyilvánvalóan a lánya:-)

Hagyd a fenébe, kérdező, fölösleges ilyen vitákba belemenni, majd kinövi. Ugyan honnan venne pénzt 18 évesen világ körüli útra meg sportfelszerelésre? Hadd álmodozzon, arra vigyázz, hogy ami fontos (most a tanulás, pályaválasztás), arra figyeljen, ott legyen az esze.

2015. júl. 5. 00:27
 7/17 anonim ***** válasza:
8%

Én sem engedném meg ezeket sem a lányomnak, sem a fiamnak.

Csak sajnos nem kérik az engedélyüket. Minél jobban tiltod, annál jobban akarja. Minél jobban erőltetsz neki valamit annál kevésbé akarja.

Tehát úgy kell másra terelni az érdeklődését, hogy ne vegye észre, hogy az csak elterelés.

Ügyesen kell manipulálni.

2015. júl. 5. 00:34
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

Én örülnék ha a gyerekemet a sport érdekelné, nem a piázás meg a végtelen bulik.

Amúgy csak a videókat nézi vagy csinálja is ezeket a sportokat?

2015. júl. 5. 00:45
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Kinek képzeled magad, hogy megszabd, mihez lehet kedve a gyerekednek? Mielőtt szültél volna, akkor kellett volna felfognod, hogy nem egy saját kedvedre/felfogásodra formált klónt gyártasz le, hanem egy önálló akarattal, vágyakkal és motivációval rendelkező EGYÉNT hozol a világra. Soha nem értettem ezt az a típusú ostobaságot.
2015. júl. 5. 02:30
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

"Tudjátok mikor engedték meg ilyeneket a gyerekemnek.Ezek nem normális emberek az életükkel játszanak nap mint nap! "

A normális szó egy relatív fogalom.Az extrém emberek között te vagy a nem normális amiért nem vágysz kalandra, izgalomra. Adrenalin pedig életveszélyes helyzetekben termelődik, ami teljesen normális.Komolyan mindenki meghülyül amint gyereke születik? Biztos te is mondtad még gyerekként hogy hülye felnőttek ,semmit nem engednek, mindenen aggódnak, idegesek, feszültek, ha neked gyereked lesz te nem leszel ilyen...hát de, ugyanolyan vagy sajna. Ha gyereked van,a lehető legrosszabb dolog amit csinálhatsz, hogy megtiltasz neki mindent, ezzel bezárod egy burokba. Ügyetlen, tapasztalatlan, naív lesz és sokkal könnyebben követ el hibákat,mint az akinek megengedték hogy megtapasztalja a világot maga körül.Pont az ilyen visszafolytott agoyn óvott gyerekek lesznek később lelki sérültek, emiatt kezdenek el cigizni, drogozni, piálni.

Na de nem okoskodom tovább, elvégre csak 20 éves vagyok.

2015. júl. 5. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!