Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A babaknak tenyleg szoktak...

A babaknak tenyleg szoktak enekelni az anyak amikor altatjak?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 14. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

kérdező, igazából teljesen mindegy, hogy énekelsz-e neki vagy verseket, mondókákat szvalsz neki, az a lényeg, hogy MINÉL TÖBBET beszélj hozzá magyarul.

minél többet beszél, énekel, kommunikál az anyja a gyerekkel, annál okosabb lesz, így tanulja meg az ANYAnyelvét. és ezt sem rádió, sem TV, sem számítógép, sem semmi más nem tudja pótolni.

2017. ápr. 15. 09:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Szarkazmussal mondtam h valamiert nem emlekszem. :D

Ertem, amugy 17 vagyok csak foglalkoztatott ez a kerdes..korulottem nem igazan vannaj picik :( sajnos a csaladban csak mi vagyunk gyerekek..van akinek nem lehet, meg olyan is aki inkabb a karriert es a kutyakat valasztja..

Na mindegy.

Szoval csak kivancsi voltam mert mindenhol olvastam. En nagyin szeretnek mar csaladot ,tenyleg..kezemben tartani az en kisbabamat..:))

De ezt valahogy nem tudom elkepzelni tenyleg, persze lehet majd amikor odaerek egyertelmu lesz hogy csak ugy eneklek neki meg minden,de most fura.

A baratomnak 2 eves kistesoja van. Most tanul beszelni. De mar masfel eve egyutt vagyunk szoval eleg kicsi kora ota tudok vele 'foglalkozni' en tenyleg igyekeztem meg kozdottem hogy tudjak hozza beszelni meg figyelni h mit akar stb..

Imadom a picit de valahogy megse tudom kimutatni. Olyan edes amikor odajon es megolel.szereszere van. De megis furanak erzem. Nem tudom mi van velem h miert vagyok ennyire "messze" a piciktol..ertitek?

Ez olyan paradoxon..

2017. ápr. 15. 20:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Ismerős az érzés. Bár szerettem mindig a gyerekek társaságát, a sajátommal minden teljesen más volt. Talán veled is így lesz.
2017. ápr. 15. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:

A babámnak még én is énekeltem. Pedig zenei analfabéta vagyok. És tetszett is neki, Igaz csak 2 éves koráig, de onnantól már beláttam, hogy vége az elismerésemnek s befejeztem.

45F

2017. ápr. 15. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!