A babaknak tenyleg szoktak enekelni az anyak amikor altatjak?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 14. 17:21
1/14 anonim 

válasza:

Nemcsak az anyák... Babáknak alapvetően mindenki sokat énekel, mert szeretik. És nemcsak altatáskor.
2/14 anonim 

válasza:

Sőt, van, aki komolyzenét is játszik nekik napközben, persze a nyugtatóbb fajtából.
4/14 anonim 

válasza:

Nekem énekelt annak idején, de nem csak baba koromban, még 3-4 évesen is. A tesóimnak is.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat.:)
Nem emlekszem valamiert :p
Szerintem amugy nem.de fogalmam sincs.
Meg errol nem beszeltem anyaval.
2017. ápr. 14. 18:27
6/14 anonim 

válasza:

Hát én nem énekeltem a fiamnak. Ugyanis olyan borzalmasan énekelek, ahogy mondják: "ölni lehet vele" A fiam elég picinek már érezte, hogy rémálmai lesznek ha énekelek neki, így a vers szavalás az amit szeretett. Szóval én elszavaltam neki Petőfi összes versét, majd József Attila, Radnóti és a többiek versét. Lefekvéskor mindig a kezembe adta a verses könyvet, szavaltam, és elaludt.
7/14 anonim 

válasza:

Hová tűnt a válaszom?
Van aki szokott, de nem mindenki. Van olyan aki felismeri, hogy nincs énekhangja, az nem énekel a gyerekének.
8/14 anonim 

válasza:

Nem kötelező énekelni, lehet mesélni és szavalni is. Nekem is verseket és mondókákat olvastak anno, 1,5-2 évesen szavalni is tudtam annyira megragadt bennem egy két rövidebb vers.
9/14 anonim 

válasza:

Én szoktam. Az apjának fahangja van, így ő ritkábban de azért szokott. Egyszerűbb dallamokat. A gyerek jól reagálta le, különben lehet, hogy ő sem erőltetné. :)
10/14 anonim 

válasza:

kérdező persze hogy nem emlékszel ilyenekre ,mert nem is lehet.én volt hogy énekeltem,lányomnak ,de inkább csak csendbe letetem aludni mig pici volt most nagyobb korában már mesélek neki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!