Hogy oldjam ezt meg, hogy a szüleim ne tudják meg?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal,akivel titokban kell járnom,ugyanis a szüleim eltiltottak tőle,majd a szex után ég fáj szúr pisilésnél,szerintem hólyaghurut..na ez mindegy is. Elmondtam nekik hogy biztos felfáztam,és most azért szedek tőzegáfonya kapszulát...de én tudom,hogy aa szex okozza...azon gondolkodtam,hogy orvoshoz fordulok,de hogy menjek el háziorvoshoz úgy,hogy senki ne tudja meg? Vagy egyántalan hova menjek,urológiára? A lényeg,hogy oldjam meg,hogy ez ne derüljön ki? És ha kapok rá gyógyszert,mennyibe kerül kb?
az hogy korábban volt hasonló aminek nem találták meg az okát nem jelenti azt hogy most ugyanaz van most se találnának okot és a se biztos h magától elmulik
2017. ápr. 14. 10:05
22/28 anonim válasza:
Ez nem nemi betegség a szó klasszikus értelmében, szimpla hólyaghurut, tipikusak a tünetek. Nem kell rögtön urológus meg nőgyógyász, háziorvos ír rá antibiotikumot, a legtöbb rendelőben van vizelet gyorsteszt. A tőzegáfonya jó adjuváns terápiának és prevenciónak, enyhébb esetekben el is mulaszthatja a tüneteket, a legjobb egyébként a Walurinal Max a fertőzés alatt. A többit (sok folyadék, gyakori hólyagürítés) már írtam korábban.
Orvos vagyok.
2017. ápr. 14. 10:10
23/28 anonim válasza:
Szia!
Néha nekem is kijön a hólyaghurut, de nem sokat ér a tőzegáfonya. Inkább menj el háziorvoshoz, mondd neki, hogy visszatérő problémád és szeretnél rá valami gyulladáscsökkentőt. Nekem kb 700 ft-ba került legutóbb. Azért is érdemes rá gyulladáscsökkentőt szedni, mert elég csúnya dolgokat tud okozni, ha kismedencei gyulladássá fajul. Főleg, ha később szeretnél babát.
26N
2017. ápr. 14. 10:19
24/28 anonim válasza:
22-es az eddigiek alapján arra gondolok azér tnem akar háziorvost mert kiderülhet h ott volt. az orvosi titoktartás nem mindig működik a gyakorlatban
2017. ápr. 14. 10:29
25/28 anonim válasza:
Ha pasidtól kaptál el valamit l,.akkor jerdezd már meg tőle, hogy hova lógat még...
2017. ápr. 14. 10:45
26/28 anonim válasza:
Igyal sok citromos vizet, segiti az anyagcseret es hamarabb kimosodnak a bakteriumok beloled.
2017. ápr. 14. 16:00
27/28 anonim válasza:
A 25-ös válaszban van igazság.
2017. ápr. 14. 16:34
28/28 anonim válasza:
lehet hogy csak anál volt de utána nem előzte meg orál a hagyományos szexet így nem lett megpucolva a répa
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!