Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy oldjam ezt meg, hogy a...

Hogy oldjam ezt meg, hogy a szüleim ne tudják meg?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal,akivel titokban kell járnom,ugyanis a szüleim eltiltottak tőle,majd a szex után ég fáj szúr pisilésnél,szerintem hólyaghurut..na ez mindegy is. Elmondtam nekik hogy biztos felfáztam,és most azért szedek tőzegáfonya kapszulát...de én tudom,hogy aa szex okozza...azon gondolkodtam,hogy orvoshoz fordulok,de hogy menjek el háziorvoshoz úgy,hogy senki ne tudja meg? Vagy egyántalan hova menjek,urológiára? A lényeg,hogy oldjam meg,hogy ez ne derüljön ki? És ha kapok rá gyógyszert,mennyibe kerül kb?
2017. ápr. 13. 23:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%
Kedves utolsó: lehet hogy tényleg csak hólyaghurut, de simán lehet valami betegség is amit a pasijától kapott el. Azt is meséld már el a kérdezőnek hogy a kezeletlen nemi betegségeknek milyen csúnya hatásai lehetnek. Nem kellne titkolózni a gyereknek a szülei előtt mikor az egészségéről van szó, ugyanis lehet hogy igy éppen a betegsége okát titkolja el- aminek durva következményei lehetnek.
2017. ápr. 14. 05:56
 12/28 A kérdező kommentje:
19éves leszek,2éve vagyok a barátommal,de szüleim nem kedvelik és amíg velük élek addíg ez van. Voltam vele nődokinál már,egyszer már volt ilyen,de semmit nem talált,és magától elmúlt.
2017. ápr. 14. 07:24
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

"Nászutasbetegség". ;)

Az intenzív szex segített feljutni a baciknak a húgycsőbe. Vagyis klasszikus "felfázás".

Tőzegáfonya tabletta kapható drogériában is, az jó rá. Rengeteg folyadék: segít kimosni a gyakori, bőséges vizelet a bacikat a húgycsőből.

A cickafark tea is jó, akár iszod, akár ülőfürdőt készítesz.

Egyébként banális női betegség, aki hajlamos rá, sajnos gyorsan összeszedi. Anyudnak annyit mondj, hogy felfáztál, aztán kézcsókom.

Ha pár napon belül nem múlik el, esetleg zavaros vagy véres a vizelet, akkor irány dokihoz! Akár hétvégén ügyeletre is!

Addig is igyál legalább 3 liter folyadékot, és nézd meg, hol van ügyeletes patika.

2017. ápr. 14. 07:56
 14/28 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem rá tőzegáfonyát a patikában(felfazyn akut),este lefekvés előtt beszedtem egy pohár vízzel. Tíz darabos,beszedjem mindet? És jövő héten szomb.tuti újra leszek barátommal,szexelhetek vele?
2017. ápr. 14. 08:13
 15/28 anonim ***** válasza:
49%

Igen szexelhetsz ovszerrel

Vedekezz

Ezen kivul 100% az o bakteriumjai okozzak ujra es ujra meg fog ferrtozni.

2017. ápr. 14. 08:23
 16/28 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek,de akkor használunk ink.óvszert.
2017. ápr. 14. 08:24
 17/28 anonim ***** válasza:
62%

Ne haragudj, kérdező, de a kérdésedből nem az jött le, hogy felnőtt nő vagy, hanem inkább az, hogy 15-16 éves kislány.

Ne háziorvoshoz menj, hanem nőgyógyászatra vagy urulógiára.

2017. ápr. 14. 08:49
 18/28 anonim ***** válasza:
87%

A gyogyszer nem ved a bakteriumok ellen.

Igen ha nem akarsz ujra szenvedni akkor ovszer gyogyszer kombi kell

2017. ápr. 14. 09:11
 19/28 anonim ***** válasza:
40%

Már épp írni akartam én is egy segítőkész választ gondoltam biztos vagy 15-16 erre kiderül h 19 vagy!!😅 19 évesen ilyen hü*lye vagy???? Háziorvoshoz nem tudsz elmenni titokban??? A fogamzás gátlót hogy szeded??? Oda eltuttál menni orvoshoz titokban feliratni?? Ha meg nem titokban mentél anyád tudja hogy kefélsz!! Akkor meg?? Mit nem mersz neki elmondani???? Vagy kamu az hogy 19 vagy vagy tényleg ennyire muja vagy?

Ha csak azért irtad hogy 19 vagy hogy itt ne oltsanak le de valójában 15-16 lehetsz akkor nyugottan mondhatod anyudnak hogy fwlvagy fázva és elmész dokihoz.

2017. ápr. 14. 09:27
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem kéne hagynod hogy így elnyomjanak a szüleid.
2017. ápr. 14. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!