Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik már elköltöztek a szüleik...

Akik már elköltöztek a szüleiktől, heti hányszor találkoznak velük?

Figyelt kérdés

Ők jönnek többnyire, vagy ti mentek?

kort írjatok

köszönöm.

2017. ápr. 13. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
18 evesen koltoztem el 150 kilometerre az otthontol, az elejen rovid ideig kethetente volt talalkozas. Azutan fokozatosan elnyult, altalaban 2-3-4 havonta jartam haza, szulok evente 2-3-szor jottek hozzank. Most 30 evesen 2300 kilometerre elek toluk, olyan evi 2 alkalommal talalkozunk.
2017. ápr. 13. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukámtól csak 10 km-re lakunk, néha beugrok ha munkából jövök haza, vagy bejon a városba vásárolni és hazaviszem, szóval változó. Van hogy heti kétszer is látom, van hogy egész héten nem, de facebookon vagy telón szinte minden nap beszélünk. A párom szülei másfél óra autóútra laknak innen, kb. havonta egyszer jönnek, nagyritkán mi megyünk.

24 éves vagyok.

2017. ápr. 13. 23:14
 13/16 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Én 18 évesen kerültem Pestre, eleinte hetente jártam haza, főleg egyetemistaként mikor egész heti kaját csomagoltak. Aztán elkezdtem elszokni, főleg hogy mindig az alkoholista apám hülyeségeit kellett hallgatnom akkor is, ha havi 1x láttam.

Most 28 évesen nagyjából évente 4-5 alkalommal megyek haza.

Eddig hazajártam a "kötelezőkre" mint a karácsony, húsvét, nagyobb szünetek. De most már úgy vagyok, hogy sokkal jobban érzem magam a "saját" albérletemben, végre itt van pár nap szünet, ki tudom magam pihenni. Nincs is kedvem hazautazni, nincs kedvem menni a kötelező rokonlátogatásokra, ráadásul a saját házunkban is csak vendégként érzem magam, már 1 napot is soknak érzek és unatkozom.

2017. ápr. 14. 09:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

18-22 éves korom között éltem albérletben egyetem miatt, mivel ez másik város volt, általában kéthetente, vagy havi egyszer jártam haza, egy-egy napra, vizsgaidőszakban több napra. Anyám összesen kétszer ha járt nálam az évek alatt.

Most - 27 vagyok - már külön élek párommal. Mivel anyám kb. három utcára lakik tőlünk, így kb. másfél hetente megyek haza, attól függően, hogy a munkaidőm engedi.

2017. ápr. 14. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Havonta 1-2 alkalommal. Messze laknak, van jobb dolgom is az utazásnál. Ha egy városban élnénk akkor heti többször találkoznék velük.
2017. ápr. 14. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:

HETI hányszor? Ugyan. Nem azért költözik el az ember, hogy állandóan másnál legyen. Igazán nem értem, milyen munkahely az, ahol ennyi szabadidőd van ...

37/nő. Házas vagyok, egyetem alatt költöztem el. Évi 2-3 alkalom a maximum, nagyon messze élünk egymástól. De ma, amikor van Skype, stb, nem kell ahhoz repülőre ülni és több napot szakítani, hogy láthasd a másikat.

2017. ápr. 15. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!