Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szülők tudta nélkül...

Ha a szülők tudta nélkül elszökök otthonról, hogy a barátommal töltsék egy hétvégét, akitől a szüleim tiltanak, mi lenne a következménye?

Figyelt kérdés
A barátom 40 éves, én 17 és a szüleim erőszakkal tiltanak tőle. Szeretnék vele tölteni egy hétvégét de más nem jutott eszembe, minthogy elszökök. Ő budapesti én pedig erdélyi. Mit tudnának a szülők tenni, ha ez megtörténne?

2017. ápr. 9. 09:24
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
45%

Szakítsd meg vele a kapcsolatot!

A férfi beteg, ha egy 23 évvel fiatalabb lánnyal kezd ki.

Csak játszik veled, a lánya lehetnél.

Undorító, amit csináltok.

Találkoztatok már egyáltalán?

16/L

2017. ápr. 9. 14:13
 42/50 anonim ***** válasza:
63%
Csak a p***idért kellesz neki, de 17 évesen erre magadtól is rájöhetnél. Azt hiszed hogy egy 40-es fickó jobban fog megtömni mint egy korodbeli?
2017. ápr. 9. 14:28
 43/50 anonim válasza:
28%
Öröm h mindenki okos... Gondolom az elő se fordulhat h valójában szeretik egymást!
2017. ápr. 9. 14:54
 44/50 anonim ***** válasza:
67%

Persze, szeretik egymást :)

Legjobb esetben is csak párszor találkoztak.

2017. ápr. 9. 15:05
 45/50 anonim ***** válasza:
65%

"Öröm h mindenki okos... Gondolom az elő se fordulhat h valójában szeretik egymást!"

Nem valószínű, bár nem kétlem hogy a kérdező szerelmesnek hiszi magát. De ők ketten nagyon más életszakaszban vannak, nagyon más prioritásokkal, más fontossági sorrenddel jó esetben. Vagyis nem partnerei egymásnak.

Persze igy is működhet a "kapcsolat" - ha az egyik fél nem szól bele semmibe, és megtartja magának az ellenvetéseit mindig- de az én szótáramban ezt már megint nem kapcsolatnak, megint nem partnernek hívják.

2017. ápr. 9. 15:31
 46/50 anonim ***** válasza:
13%
kamu.
2017. ápr. 9. 22:14
 47/50 anonim ***** válasza:
18%
Na elszoktel otthonrol? Hogy alakult?
2017. ápr. 10. 09:42
 48/50 anonim ***** válasza:
59%

Csak aztán nehogy úgy járj, mint ez a leányzó:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2017. ápr. 10. 10:34
 49/50 anonim ***** válasza:
67%
Egészséges 40 éves férfit nem vonz egy 17 éves gyereklány. Beteg, aberrált az ilyen. Valószínű még az életben nem találkoztatok. Sajnos tényleg sanszos, hogy Te leszel legközelebb akinek a képét mutogatják, hogy eltűnt. Az a baj, kicsit sem fogod fel miért is tiltanak, nagyon buta Vagy.
2017. ápr. 25. 09:00
 50/50 anonim válasza:
74%
Gyerekek ez 5honapig müködött. Nem raboltam el nem vettem ki a veséjét. Hihetetlen de szerettük egymást! Bár nekem is furcsa volt de életem legboldogabb 5honapja volt!
2017. szept. 6. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!