Ha a szülők tudta nélkül elszökök otthonról, hogy a barátommal töltsék egy hétvégét, akitől a szüleim tiltanak, mi lenne a következménye?
Csináld, de ne hergeld ezzel itt a népet.
De csak, hogy tudj róla: eléggé sanszos, hogy Te leszel a következő tini lány, akinek a fotóját osztogatják majd a facebook-on, hogy eltünt.
Aztán ha megtalálnak jobb esetben egy nyugati országban, ennek a 40 eves faszinak a ku.vájaként, szanaszét qrt állapotban... mert ugye nem azért fizetnek, hogy simogassanak..... de persze jelen esetben tudom, hogy nem érdekel, es azt is tudom, hogy az sem érdekelt, amit az elöttem szólók mondtak. Na de nézzük a rosszabbik esetet, mert igen ez még a jobbik volt.
Találkoztok, isztok egy kicsit jól megqr, kiéli beteg vágyait. Jó esetben hamar túl leszel rajta rosszabbik esetben fojtogat stb. Kegyetlen tud ám lenni, dolgozik az eletösztön, de te nem tudsz menekülni, csak vonaglasz, fuldokolsz.... mert ugye fizikailag is erősebb, semmi esélyed....
Jó esetben ott hagy, hogy legalább a szüleid meltón eltudjanak temetni. Rosszabb esetben elkapar valahol, feldarabol eléget. Szüleidnek meghagyva azt vegtelen kìnt, hogy sose tudják meg mi történt kicsi lányukkal, hogy életbem van-e még.
Szerelemről nem beszélhetünk, mert nagyon abnormális.... egy kuffantásért nem utzunk több száz km-t.... tehát elhiheted valami celja van... hobb esetben csak szopat ea nem megy el, rosszabb esetben egy beteg embert fogtál ki, ami sanszos a korkülönbségből itélve, már csak az hogy bele megy ebbe. Hidd.el nem tart semeddig bedrogozni es.máshol ébredni..... mas országba....
De persze kik vagyunk mi, hogy megmondjuk mit csinálj....
Lényeg az, hogy a kerdésre is válaszoljak: jobb esetben semmi, risszabb esetben sose mesz haza, a faszinak jobb esetben egy jó kuffantas, éli tovább életét....
Szülők kiakadasa természetes, ha az én lányom lennél én minden lépesedet figyelném, el nem engednélekk sehova egy darabig. Es ezt csak sajat erdekedben tenném. Ha megis elszöknél nekem az olyan csalódás lenne, hogy az én házamba sose terhetnél vissza, elvegre ha olyan nagy a szerelem elköltözhetsz hozzá... eltartani is eltud...
De egy szó mint száz, valami célja van, es a korodból itélve teged hamar meg lehet hülyiteni.
Talalkoztatok mar egyaltalan?
Vagy csak feszbukon beszeltetek? Jo ha tudod, hogy messzirol jott ember azt mond amit akar.
Nezd meg a Megan is missing c. filmet, majs rajossz mirol beszel itt mindenki.
Off:
Azert egy 17 eves lany mar elegge nonek nez ki... Szerintem nem kell ahhoz betegallatnak lennie egy 40 evesnek, hogy szemet vessen ra. Kinezetre nem kislany mar. Testileg no. A lelke kislany, de az mas kerdes.
Ettol fuggetlenul ha egy 40 evessel jarna a 17 eves lanyom, nem tapsikolnek en se.
"Itt mindenki a pasit betegezi le, de az se normális ha egy 17 éves egy apjakorú pasival van legalább olyan beteges mint fordított esetben."
Azért nem egészen egy kategória: mert egy tizenhét évest könnyű behülyíteni. Egy negyvenes pasi meg már nagyon tudhatja mivel etesse a kiscsajt hogy az bedőljön neki, és széttegye a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!